NYDALEN (SIDE2): Det har vært utskjelt og både elsket og hatet hos fans og i motebransjen. Pia Haraldsens design for brude- og selskapskjolebutikken Agape skapte stor debatt i høst, og ble slaktet av flere.

Men Pia Haraldsen (29) selv tar det ikke så tungt, og både hun og venninnene hennes bruker mer enn gjerne kjolene til fest.

Se bilder nederst i saken!

Pia kom sammen med to venninner og kusinen på «Skal vi danse» lørdag kveld, og samtlige hadde tatt på seg antrekkene designet av Pia.

- Her er mitt entourage i min design, det er moro, ler Pia til Side2. Hun kom selv i en svart blonde- og velurkjole med strass oppover ermene.

- Kjolene passer alle sammen, vi er helt vanlige jenter alle sammen, sier hun og viser stolt fram venninne sine som alle har på seg hennes kjoler.

Les mer:Pia designdebuterer

Les også:- Alle bør få en sjanse

- Føler oss fine
Venninnene Katrine Rønning (25), Siv Rønning (27) og Pias kusine Anneli Isaksen (16) synes det var gøy å være publikum.

- Vi følte oss veldig fine da vi kom inn her med kjolene våre. Og vi gleder oss til å se dansingen, sier Katrine til Side2. Hun har på seg en svart 50-talls inspirert kjole med strasspynt, mens Anneli har en oransje asymmetrisk kjole og Siv kom i hvit, stroppeløs kjole.

- Nå er vi klare for fest, vi er iallfall festkledd, sier Katrine.

Ingen sommerfugler
Pia var selv med i «Skal vi danse» for tre år siden. Hun husker godt sommerfuglene i magen før hun skulle ut på gulvet for å vise danseferdighetene.

- Det er alltid gøy å være tilskuer, og selvsagt langt mer avslappende enn da jeg var med selv. Men jeg får lyst til å danse igjen, sier Pia til Side2.

Hun har ingen favoritter i år, og vil se det litt an før hun velger seg en hun vil heie litt ekstra på. Kusinen Anneli er derimot ikke i tvil, hun holder med komiker Åsleik Engmark - som gjorde det best av alle danserne i denne runden. Han er et stort press, og har inngått et sært veddemål med kompisen om hvor langt han vil komme i konkurransen.

Les mer her:- Må gjøre stand-up i trusa

Under lørdagens «Skal vi danse» var det Cato Zahl Pedersen som måtte legge danseskoene på hylla.

Les mer her:- Ja, klart jeg er skuffa

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager klokken 19.30.

3751

Alle foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)