Gå til sidens hovedinnhold

Puppeglipp stopper ikke showet

Argentiske «Skal vi danse» gir gass. Se video.

(SIDE2): Norges forrykende «Skal vi danse» blir en grå mus sammenlignet med den argentinske versjonen «Bailando por un sueno».

Den ikoniske tv-personligheten og mediamoguelen Marcelo Tinelli har spritet opp britiske «Strictly Come Dancing» med latinamerikansk krydder i form av dans vi vanligvis ikke ser på TV2 og BBC.

«Pole dance»
Utenom jive, mambo, Charleston, swing, country og jazz, byr serien på utfordringer som reggaeton, lambada og mambo, samt enda sprekere og ikke minst mer moderne «pole dancing» og «strip dancing».

Det hele akkompagnert av minimale outfits som g-strings og kroppsmaling, også på de veltrente gutta.

Se også: Triana Iglesias: – Jeg er sjokkert!

Uskyldig moro?
Ikke uventet har «Bailando por un sueno» ifølge 730.no blitt en publikumsfavoritt med seeroppslutningen på over 34 prosent, samtidig som landets kritikere er uenige om konseptet er spekulativt og simpelt eller uskyldig moro.

– Etter en lang periode med sosiale problemer ønsker folk mer underholdning, forklarer en Bueons Aires-nyhetsredaktør enkelt nok til bransjebladet Variety.

Puppeglipp
En av dommerne er den 65 år gamle tidligere danseren Moria Casan, mens deltakere har blant annet vært eks-Victoria's Secret-modellen Carolina Ardohain, transvestitten og komikeren Florencia De La V, den italienske skuespilleren Jessica Cirio, sexpolitikeren Ilona «Cicciolina» Staller og bokseren Marcela «La Tigresa» Acuna.

Garderobefeil hender rett som det er, og kan føre til det internasjonale fenomenet «nipple-slip», på norsk etter hvert kjent som «puppeglipp».

Et eksempel kan man se på lenken nedenfor, hvor skuespiller og modell Monica Harr går på en lei smell på både venstre og høyre side, for så å likevel klare å fullføre dansen.

SE SPREKE OPPTAK FRA ARGENTINSKE: «SKAL VI DANSE»!

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken