(SIDE2:) Det ser stygt ut for videre deltakelse i «Skal vi danse» for den populære programlederen, dersom bookmakerne får rett i sine antakelser.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Betsafe.com har nemlig satt usle 4,00 i odds på at Sollien blir den første som ryker ut av årets sesong av selskapsdanskonkurransen.

Mangler rytme
- Som tidligere programleder for «Sjarmørskolen», så skulle man tro at Sigurd skulle være en liten favoritt til å sjarmere publikum i senk, men vi tror han kommer til kort i denne konkurransen.

- Det er flere i feltet som har et betydelig forsprang når det gjelder danserytme og danseutstråling, forklarer oddssetter Bjarthe Westerheim i Betsafe.com.

Sensuell nok?
Også NordicBet har liten tro på Sigurds dansetrinn, og tilbyr lave 4,50 i odds for dem som tror på en tidlig exit for Sollien.

- Sigurd Sollien skal ut i en rumba og vi tror at han skal få problemer med å overleve premiereshowet.

- Mange hevder at Rumba er den mest erotiske og sensuelle dansen og slik sett har Sigurd Sollien fått en solid utfordring med Marvin Gaye-låten «I Heard it Through the Grapevine». Det gjenstår å se om det erotiske og sensuelle blir det inntrykket vi sitter igjen etter at Sollien forlater parketten, heter det fra spilleselskapet.

Optimistisk
Sigurd Sollien valgte å se optimistisk på sin manglende erfaring på dansegulvet da vi snakket med ham i forbindelse med «Skal vi danse»-lanseringen i august.

- Det kan jo ikke gå nedover, og i går fant jeg ut at jeg har hofter som virker. Jeg tror nok jeg vil oppdage nye deler av kroppen min i løpet av treningen.

Les mer: Danse-Tor gikk ned sju kilo

Også Solliens dansepartner Ingrid Beate Thompson har troen.

- Showet varer jo ikke så lenge, så vi håper på en bratt læringskurve, lo hun.

- Det blir jo en hel ny og glamorøs verden for meg, men jeg føler jeg har mye ild i meg, mye borgjemt ild, mente Sollien som denne uka skal vise hva han er god for med en sensuell rumba.

Nytter å være folkehelt
Det er ikke bare jumboplassen de to spilleselskapene er enige om, begge har også de neste tre plassene helt like, nemlig Tor Endresen, Hanne Krogh og Tore André Flo.

- Flo er vel den vi tror vil slite mest med rytme og bevegelser på dansegulvet, men han har alltid et smil på lager og er jo en folkehelt i mange norske hjem etter at han danset seg igjennom det brasilianske forsvaret i den historiske VM-kampen under Drillos ledelse. Engelsk vals bør jo også passe den mangeårige englandsproffen bra, mener Westerheim i Betsafe.com

Lang fartstid
- Tor Endresen og Hanne Krogh har lang fartstid som artister og bør ha brukbare danseferdigheter, men vi er ikke så sikre på at mange av deres fangruppe ser på «Skal vi danse», sier han.

I år blir vi også servert en julespesial av «Skal vi danse». Her skal tidligere deltakere fra alle sesongene møtes i en superfinale.

Oversikt over kveldens danser og melodier
Lene Alexandra og Tom-Erik danser cha-cha-cha til Let's Get Loud, Jennifer Lopez.
Hans Petter og Gyda danser engelsk vals til Are You Lonesome Tonight, Elvis Presley.
Tor og Maria danser rumba til Fields of Gold, Sting.
Gaute og Elena danser cha-cha-cha til Dance With Me, Debehla Morgan.
Hanne og Asmund danser engelsk vals til Take it to the Limit, Tom Jones.
Mikkel og Therese danser cha-cha-cha til Boogie Wonderland, Earth, Wind & Fire.
Jenny og Egor danser rumba til Don't Know Why, Norah Jones.
Janne og Jan Erik danser engelsk vals til Three Times a Lady, Commodores.
Sigurd og Ingrid Beate danser rumba til I Heard it Through the Grapevine, Marvin Gaye.
Siri og Lars Alexander danser cha-cha-cha til Pata Pata, Miriam Makabe.
Tore André og Nadya danser engelsk vals til When I Need You, Céline Dion.

662

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!