(SIDE2): Kjendisstylist Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne.

Storms terninger første runde:
- Men hva skjedde med håret?

Pedersen har base i New York, og både bor og jobber der med den kjente designkjæresten Victor de Souza.

Eksklusivt for Side 2, triller han terninger på dansernes antrekk, der hans humoristiske innfallsvinkel på stylingen i «Skal Vi Danse», følger kjendisene fram til finalen i desember.

Side2 gir deg alt fra lørdagens runde av «Skal vi danse»:
Alexandra:- Hallvard er min beste støtte
En gikk ut:Elin ute av «Skal vi danse»
Triana-partner skadet:Danset armen ut av ledd
Dansernes prestasjoner:- Dette var klasse!
Ellen Arnstad:- Sønnen min håper jeg ryker ut

Side2s fotograf Paul Weaver foreviger danserne på parketten i Nydalen hver lørdag.

Under terningkastene finner du 137 store bilder fra lørdagens «Skal vi danse» om du vil studere detaljene og se de mange jubelscenene fra lørdagens dansekveld.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Men først kan du altså kose deg med denne ukens terningkast fra Storm Pedersen.

Denne gangen var det svært høyt nivå i Nydalen om vi skal tolke terningene hans. Sjelden har han strødd mer om seg med 5-erne enn dette.

Terningkastene for runde 2 av «Skal vi danse» er som følger:

Mia

På tross av påtrengende, men deilig teatralsk outfit, ser Mia veldig bra ut! Antrekket får fram alt det beste på Mia!!

Dette er jo et kostymedrama, og hun er og blir «THE queen of dramatic arts»! Selv om kjolen er en aning for kort, og noen glitterkåte stylister klasket en litt merkelig medaljong ved siden av den klassiske TV 2-fletten i håret på henne, kan man bare drite i det og velge å se at dronningen av norsk underholdning bare ser deilig ut!

Svein

Det overrasker kanskje det norske folk litt av at en charterturist kan klare å bære en slik strammelig og skeptisk hvit skjorte på denne måten .

Men Svein er jo en go´kar med mye på lager, og jeg tenker han kommer til å spenne buen kraftigere senere... og jeg tør faktisk glede meg til det! Det nye håret har gjort underverker med vår kjære turist, som jeg tenker kan oppgradere seteplasseringen neste gang han er ute og reiser!

Margrethe

Mange av de andre artistene er vi veldig vant med å se i større glamourtilstelninger, og det å få følge Margrethe i denne sammenhengen er jo fantastisk!

Personlighet skal en jo ha. Bare det å male fingerneglene i alle mulige farger er jo absolutt et totalt statement om at «jeg virkelig driter i, og tapetserer gjerne hele toalettet om jeg må, det som har med en sofistikert stil å gjøre.» Og det er faktisk ganske deilig å se, for vi er da bare mennesker «åkke såm»! Kjolen sitter fint over menneskefabrikken, og selv om kjolen er litt for kort, ble vi bare enda mer sjarmert over tøfflusene i «drag»!

Elin


Elin er jo en lekkerbisken, det vet vi alle. Drømmer blir våte når hun trenger inn om natten, eller på dagtid for den saks skyld. Selv om dette er et show og dette er kostymer og ikke noe «ready to wear», så blir hun ikke rettferdiggjort til å ta seg best ut. Det er det dette handler om, kostymer eller ikke kostymer.

Her ville hun scoret litt høyere om hårstylistene hadde fulgt hennes kostyme og gitt henne noe som hadde utstrålt større styrke i hele looken.

Triana

Det er jo ikke rart at ledd faller ut av seg selv. Når man ser en fullblods Triana i fullt sprang! I denne frekke habitten kan hun nesten minne om en latinsk promiskuøs papegøye med usynlige vinger.

For hun får enhver fantasi til å fly gjennom evigheten og lande på de mest skitne steder. Steder der er alle kunne hatt bruk for et syn av denne sirenen for å få liv i skuta! For noen deilige kostymer!!

Ellen

For en deilig og energisk dame Ellen er! Hun stråler magi, og har i kveld blitt rettferdiggjort hennes vakre innpakning!

Borte er den litt uheldige hårfrisyren (selv om håret i seg selv så sundt og frisk ut), og hun er elegant og chic, med en kjole som sitter som den skal. Som en av de få kjolene som faktisk har vært lang nok.

Hallvard

Hallvard er en sussebass, som man bare vil gnisse seg inntil, særlig med et slikt glansfullt materiale han har fått på kroppen. Selvsagt er han også en mann i sin beste alder, og det er ikke alltid man vil gi ut alderen gjennom en avslørende, hvit skjorte.

Det er mye sjarm som ikke klarte å skjule seg bak den skjorten, så man har valget om å gi den mannen en vest, eller bare la seg sjarmere av hans kriblende libido. Vi velger det siste.

Pia


Det er ikke bare bare å velge kjoler når man er gravid, så da er det lett til å ty til noen gamle variasjoner fra TSH, som i og seg fungerer helt greit i denne sammenhengen.

Den er såpass gammel at den nesten har blitt hot igjen, og det ser du på Pradas høstkolleksjon, som også valgte lærfrynser denne høsten. Hele looken er sjarmerende og grei, men litt for kjedelig og forutsigbart ettersom vi har sett denne varianten svært så mye, i de senere år faktisk!

Trine

Antrekket var rent og pent, men aldeles ikke kjedelig i noen av rysjene som lå over henne på tvers av kroppen, perfekt dandert som små elver fra nord, på vei nedover dalene og forbi krigsrammede områder i de indre folder.

Looken hennes gir henne karakter, og det ligger mye karakter i hårklippen hennes også, men av en litt annen sort. Hun blir spennende, men mer som en deilig kunstnersjel.

Marianne


Dette er det første av denne sesongens sendinger som formidler litt av noe som oppdaterer programmet utad som tidsriktig og trendy, og det kan vi klappe litt i takt for.

Selv om det kan oppfattes som tiltaksløst i hår og makeup, vil jeg absolutt hevde det motsatte, da å gå utenfor «showrammene», selv for en dommer i denne sammenhengen, vil gjøre «Skal vi danse» enda bedre!

2407