(SIDE2): Side2s ekspertstylist Vegard Storm Pedersen har i år som i fjor tatt på seg det glitrende oppdraget å vurdere årets kjoler og antrekk under «Skal vi danse».

Storms frekke kommentarer og skarpe blikk for trender, stil og mote leser du på Side2 hver mandag gjennom hele sesongen!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ikke helt topp start
Den aller første som røyk ut av dansekonkurransen var proffsyklisten Anita Valen og dansepartner Alexcandar Halleland - de to duelldanset med Triana Iglesias og Tobias Karlsson.

Les også:Anita ute av dansen

Lørdag var det duket for en sprek åpning av den populære serien med både aftenkjoler, glitter og stas, men stylisten er ikke udelt imponert over antrekkene... Dog synes han det er positivt at de var tilpasset det at man faktisk skulle danse med dem.

- Med andre ord ingen frontale puppeangrep, skriver han.

Storm Pedersen gir terningkast på antrekkene under den første «Skal vi danse» - les resultatene under!

Mia Gundersen

Det er ikke rart at Mia smiler i denne kjolen, for endelig har hun fått en kjole som faktisk passer og hvor frontalt puppeangrep endelig ikke er et tema.

Men hva skjedde med håret Mia? Det ser ut som hun kom rett fra en lang dag på stranda, og ikke fikk nok tid hos frisøren. Med frynser i kjolen og noen lange halvkrøllete frynser fra hodet, blir det for mye, og rett og slett bare helt feil!

LES MER: - Jeg er 150 prosent mann!

Margrethe Røed

Det skal bli interessant å se om Margrethe vil bli mer voksen og sofistikert i stilen gjennom dansesesongen.


Margrethe er fantastisk søt.

Men dette er ikke barne-TV og hele looken blir veldig barnslig og kjedelig på tross av å ville gjøre noe «gærent» med håret.

Selv om dette er et glamourshow, blir selve looken fullstendig uglamorøs og litt som om det var et kostyme fra et lokalt teaterlag med dårlige budsjetter.

LES MER:

– Valgte ikke akkurat antrekket selv

Anita ute av dansen

Anita Valen

Dette ble det litt mer show av, og morsomt at vi plutselig ser Anita som en miks av Liza Minnelli i Cabaret og noen ihjelskremte kråker fra Stavanger.

Looken er helt grei.

Det skal noe til å få det håret til å sitte under så mye fysisk dans, men hårkvaliteten er ikke bra, selv om det i riktig lys kan fungere på TV.

Det ser ut som om TV2 har kuttet i hårbudsjettene og begynt med garnproduksjon i stedet.

LES MER:- Føler meg som ei ku

Elin Tvedt

Slike danseformer som dette har visse regler når det gjelder klær, og det er jo moro med disse litt spesielle, og svært ofte utrolig harry kostymene.

Men det blir veldig forutsigbart.

Det er synd når det ligger så mye arbeid bak disse klærne, at det bare blir kjedelig og nærmest ser ut som om campingturistene har prøvd å lage et galla event på Larkollen Campingplass.

Det er absolutt mulig å gjøre disse kostymene mer tidsriktig i forhold til dagens trender, og dessverre kommer ikke kjolen til skjønne Elin opp på noe særlig høy plassering. Håret er veldig bra utført og redder hele looken!

Triana Iglesias
Triana er helt utrolig vakker.

Hun har det beste potensialet for å se bra ut og det skal mye til for at denne bomben ikke skal eksplodere.

Her ble det dessverre ikke mye bombe, men mer en liten kinaputt klonet med en lyseblå halvskabbete kylling fra åttitallets Russland. Sikkert svært så vakkert for noen, men for andre, ikke det helt store.

Les hva Triana mener om sin dansekonkurrent Svein Østvik: - Han er en fantastisk god venn

LES MER:
Ingen putter Triana i et hjørne

Jan Thomas
Dette er gutten med gullbuksene.

Eller det som nesten ser ut som et par fuktige lakkbukser, som snytt ut av nesa til en av bakgrunnsdanserne til gutta fra 70-talls låta «YMCA».

JT var heldig med kveldens antrekk, for det var effektivt for showet, samtidig som det ikke hadde for mye av de typiske kostymefiksfakseriene, som lett kan bli «tacky». Dette var på grensa, men var i helhet rent og pent.

Les hva Jan Thomas har lyst til å endre med «Skal vi danse»: - Vil lage nye regler

LES OGSÅ:

- Jeg er 150 prosent mann!
- Jeg har sansen for Jan Thomas

Ellen Arnstad


Det blir litt VM i dårlig smak med alle disse «østblokk accessoirene» som kan drepe hvilket som helst antrekk!

Hadde stylistene til Ellen rensket bort disse idiotiske smykkene og hatt kontroll med hårstylistene, kunne de sikret at denne spreke og lekre damen ville tatt seg best mulig ut, og faktisk sett ut som hun var redaktør for et av de bedre motemagasinene i landet.

I stedet fikk hun en «gammelmannslugg» og gikk fra «cabaret chic» til «dancing geek»!

Les alle sakene fra «Skal vi danse» under:

- Han er en fantastisk god venn

- Vil lage nye regler

– Valgte ikke akkurat antrekket selv

Anita ute av dansen

- Jeg er 150 prosent mann!

Ingen putter Triana i et hjørne

- Jeg har sansen for Jan Thomas

- PR-stuntet fra helvete

- Føler meg som ei ku

Se flere bilder fra lørdagens «Skal vi danse» her:

2381