(SIDE2): Ifølge Side2s moteekspert Storm Pederesn, er det vanskelig for gravide å finne penkjoler. Det er en utfordring å finne god passform, spesielt over puppene, mener han.

Les og se dommen over Pia Lykkes antrekk og de andre «Skal vi danse»-kvinnene fra lørdagens semifinale:

MIA GUNDERSEN:

- Dette kan jo nesten svinge alle veier... Jeg blir umiddelbart angrepet med en følelse av Versace på tidlig nittitall, og det er jo en periode som faktisk nå er litt tilbake i motebildet. Det er en helt for jævlig look, på ende siden. For det blir litt en sånn campingturist, som har brukt hele dagen på å pynte seg i vogna si, for å skulle nippe til en contreau i skumringen. Og du kjenner bare lukten av en blanding av Elnette og Elisabeth Arden, over hele campingplassen. På den andre siden, så er dette bare en utrolig lekker og helstøpt look! En ganske interessant vri over et tema!

MIA GUNDERSEN antrekk 2:

- Gud så lange bein hun fikk i denne bilvaskedrakten! Et realt fruktfat ble hun nå! For her ser det jo ut som om det vokser fram både epler og bananer ovealt. Spinner hun raskere nå, så kunne hun fått jobb i vaskehallen på Statoil.

CARSTEN SKJELBREID antrekk 2:

- Nei, nå har du vært så kul tidligere, at jeg skjønner det skal mye til for å toppe det. Av og til er det bare greit å få på seg en bukse og en skjorte, og være ferdig med det! Men så jævlig kjedelig det kan bli og da! Og disse gule rysjene blir helt kylling med en gang!

HALLVARD FLATLAND antrekk 1:

- Det er fullstendig lov å være kjedelig, så lenge det er kledelig! Dette blå, grå antrekket sitter som det skal og går jo godt til håret da...Hva skal en si? Det er jo skjorte, bukse, vest og slips. Snill gutt og nesten konfirmant!

PIA LYKKE:

- Det virker som om det ikke er så lett å finne kjoler til gravide kvinner som har en god passform, særlig over puppene! Bortsett fra at det ser ut som om Pia er fullstendig deformert i det området, ser hun upåklagelig ut ellers! Så sofistikert som hun var i kveld har vi ikke sett Pia før! Hun oser klasse og skoene var det som rettferdiggjorde slinger i puppevalsen i kveld! Nå er forventningnene store til finalekjolen!

TRINE DEHLI CLEVE:

- Trine har sin egen stil som hun kler godt! Det er ikke det mest spennnende, men krever vi det?! Skulle likt å se noen andre øredobber til hele looken, men hva faen?! Det er jo bare øredobber!

KARIANNE STENSEN GULLIKSEN:

- Karianne er jo kjempeskjønn, det er udiskutabelt, og det kan jo godt henne hun har en djevel på lur når klokken slpr tolv, men hun blir litt lett jomfruelig når håret blir så dandert og stylet. Kunne godt tenkt meg å se henne litt mer avslappet i looken, for det ville sett mer naturlig ut på henne! Dette er pent og pyntelig, kjedelig og utdatert, men helt greit og prinsessepent!

Programlederen stemt ut
I helgens «Skal vi danse» var det Hallvard Flatland som måtte takke for seg.

BAKGRUNN: - Supert å ryke ut
- Klar for helvetesuke
Klinte til med Unni