(SIDE2): Vår faste motekommentator Storm Pedersen skapte før helgen debatt da han trillet terninger på antrekkene til flere av gjestene som var på middag på Slottet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

En av dem som kom dårlig ut hos Pedersen var Mette Hanekamhaug, og dette fikk svært mange lesere til å reagere. Pedersen valgte senere å i fremtiden avstå fra å tille terning ved slike anledninger.

Men Storm Pedersen kommer fortsatt til å være Side2s faste kommentator på deltakerne i «Skal vi danse» på TV 2. Hver uke triller han moteterningene på kjendisene i Nydalen.

Denne helgen var det «Barne-TV»-Margrethe som røk ut etter en spennende duell med Triana:

Les mer om det her: - Hva skal jeg gjøre nå?

Det toppet seg likevel lørdag da han høstet inn sesongens høyeste sum med 39 poeng.

Les mer om det her: - Jeg er stum av beundring

Carsten Skjelbred har blitt årets store favoritt. Sammen med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud toppet han årets danserunde med sesongens høyeste poengsum.

Les mer om det her: - Jeg er stum av beundring

Selv har Carsten ikke bare godt å si om at han er storfavoritt.

Les mer om det her: - Jeg liker ikke å være favoritten

I tillegg til Side2s reportere har altså Storm Pedersen nok en gang tatt en titt på danserne. Nok en gang er det Mia Gundersen som hylles for sitt antrekk på parketten. Dansedommen denne uka ser du under.

Ønsker du å se større bilder av deltakerne ser du det nederst.

mia-g
mia-g

Mia

De stilfulle enkene fra musikalen Chicago ville nok blitt dødsens sjalu og fornærmet om Mia Gundersen skulle tre sin stilett på deres parkett. For det dansegulvet hadde hun lett tatt over. Egentlig burde hun fått sin egen parkettleverandør etter dette showet, for hun kler virkelig sin rolle. Gang på gang ser Mia flawless ut, selv om hun her skal se ut som om hun har drept sin ektemann! Vel, i en slik rettssak, hadde hun lett blitt satt fri!

Terning Spray 6
Terning Spray 6
margrete
margrete

Margrethe

Skjønner at det kan være en utfordring å danse i høye hæler når en er gravid, men å trekke labbene i en slik kinky Teletubbie-variant er vel å ta den litt langt. Hva er hensikten? Fredag for to uker siden var hun den nydeligste på dansegulvet, men nå ble det rett tilbake til Bompibjørnenes hjemland! Bortsett fra sokkene er resten kjempeflott!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
triana
triana

Triana

Har Triana mista tryllestaven sin noe sted, eller har hun rett og slett bare svelget den? Triana som «fairy godmother», blir en noe pervers hyllest til sukkerspinn, kjærlighet på pinne og andre Fedon-skadelige produkter. Det var nok ikke bare meg som fikk sukkersjokk av å slenge øynene bort på dette dansende tivoliet!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
carsten
carsten

Carsten

Vi skulle gjerne sett Norges nye sexsymbol som en litt mer kinky variant av Indiana Jones. Antrekket i seg selv er upåklagelig som Mr. Jones, selv om satengen nok hadde vært litt for avslørende i jungelen! Men som sagt, så er det jo lørdagskveld, og da kan selv den ellers så maskuline Indiana dra på litt stash!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
jan-t
jan-t

Jan Thomas

Da har vi endelig fått vår norske Burt Reynolds, om det var noen som hadde savnet en egen nasjonal vri. Men nå skal du få så barten passer, for den passet merkverdig bra, og det var veldig moro å se deg i noe helt annet enn bare tredagersskjegg og disse grufulle Ed Hardy-greiene. Dette er gjennomført og godt gjort, og her kunne du glidd rett inn i en glatt «film de exotica»?!

Terning Spray 5
Terning Spray 5
hallvard-flatland
hallvard-flatland

Hallvard

Med, eller uten bart¿?! Det har vært et spørsmål i veldig mange år, og om terningen skal kastes bare på barten ville den nok endt på samme sted. For Hallvard er Hallvard uansett! I kveld var han riktig så stram og flott, så Hallvard uten bart lover godt!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
pia-lykke
pia-lykke

Pia

Denne gravide Marilyn Monroe variasjonen var egentlig ganske så nydelig denne kvelden! Kjolen var enkel og stilren, men den hadde tatt seg enda bedre ut, om håret ikke var så konete og gammelmodig! Det blir litt sånn «kom kyra» på en lørdagskveld, men selv om hun snart vil kunne melke selv, passer hun bedre på tv skjermen enn i fjøset!

Terning Spray 5
Terning Spray 5
Trine-Dehli-Cleve
Trine-Dehli-Cleve

Trine

Her har Mia Gundersen jaggu fått seg en søster til! Som spytta ut fra Chicago med ihjelsprayet hjelm, blir det nok ikke noe problem å falle om de skulle havnet i en «chic-fight», for det håret tar nok støyten, om ulykken skulle skje. Ellers så ser Trine fantastisk ut, og skal ha all ære for å gå for en fullverdig og lekker look!

Terning Spray 4
Terning Spray 4
Marianne-Stensen-Gulliksen
Marianne-Stensen-Gulliksen

Karianne

Nå har det i alle fall skjedd noe med håret, og Karianne har gått fra konemor til brudepike! Hvem som skal gifte seg, aner jeg ikke, men da hadde hun nok ikke kledd seg i sort. Dette er enkelt og greit, men sier ingenting spesielt annet enn at hun er dommer i sort!

Terning Spray 3
Terning Spray 3

2502