(SIDE2): Kjendisstylist Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne som svingte seg på parketten for TV 2s seere lørdag.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Triana og Ellen måtte ut i danseduell, men det var Ellen som trakk det korteste strået.

- Dette har vært et eventyr! Jeg har hatt så mye moro og kommet i god form, og fått mange nye venner, fortalte hun til Side2 da utstemmingen var avgjort.

Side2s stemningsrapporter fra helgens «Skal vi danse»:
- Nå er jeg nervøs
- Mamma var best
Hadde tre kjoler under én dans
- Babyen har rytmen i orden
Dansebildene du må se
- Fikk en real oksekur

Storm Pedersen har base i New York, og både bor og jobber der med den kjente designkjæresten Victor de Souza.

Eksklusivt for Side 2, triller han terninger på dansernes antrekk, der hans humoristiske innfallsvinkel på stylingen i «Skal Vi Danse», følger kjendisene fram til finalen i desember.

Side2s fotograf Paul Weaver foreviger danserne på parketten i Nydalen hver lørdag.

Samtlige av hans bilder ser du nederst i denne artikkelen.

Ønsker du å se noen mer spesielle bilder han tok lørdag kan du la deg fortrylle ved å klikke her.

mia
mia

Mia

Terning Spray 6
Terning Spray 6

Som en Viagra fra Hollywood, vekket Mia alle Wenche Foss fans og briljerte hele aftenen med hennes elegante, lyseblå «divalook». Vi ble litt nervøse for at krøllene skulle slå seg vrange og falle utover henne, som en litt slapp Synnøve Solbakken uten den riktige dosen av Elnette, men de holdt seg stramme og fine. Det er virkelig en helstøpt flørt med de gode gamle, romantiske filmene, stylistene på bakrommet har klart å formidle!

magrethe
magrethe

Margrethe

Terning Spray 3
Terning Spray 3

Her er det tydelig at det er like før Margrethe legger gullegget, og for et egg! Det er aldri noe poeng å skjule at en er gravid, for det er bare vakkert åkke som. Men man kan snakke om proporsjoner i forhold til antrekk og kropp, valg av stoff etc.. Dette blir ikke det mest flatterende, men heller ikke det minst flatterende.

Så forvirringens tid er ikke over, men det er noe med disse silkeblomstene også som liksom bare er kastet på de stedene som gjør at skoleballfølelsen fra 80 tallet blir altfor fremtredende.

triana
triana

Triana

Terning Spray 4
Terning Spray 4

Etter kveldens sending kan vi bare kalle området rundt Nydalens TV studio for Red light district. Fra det øyeblikket Triana spredde beina utover dansegulvet. Hun blir liksom Den Spanske Flue, uansett hva hun trer på seg. Så da er det bare å holde på sennepen karer.

svein
svein

Svein

Terning Spray 5
Terning Spray 5

Som en rosa polkagris i en forbrent hvetetortilla, sjarmerer Svein oss alle med sitt spanske temperament, og gjør oss riktig sultne på å se han i flere fargerike fasonger. Dette er morsomt og ganske uortodoks stylet, og ser overraskende bra ut!

jan-t
jan-t

Jan Thomas

Terning Spray 5
Terning Spray 5

Så ivrig ble Jan Thomas da han fikk kortbuksene på, at han sprakk hele innsidesømmen av utstyret sitt. Er dette en veldig god 3D animasjon av FanThomas som holder på å bryte ut av seg selv, eller en virkelig buksesprengende kåt matador som har lurt på seg skjorte og slips for ikke å bli for påtrengende? Etter å ha revet av klærne til partneren sin utallige ganger, kan en vel ikke bli mer påtrengende, og vi elsker det!!. Så nå venter vel bare en overtent Christopher på sitt!

ellen
ellen

Ellen

Terning Spray 4
Terning Spray 4

I kveld fremstod den nydelige Ellen som litt for nøytral, men supersofistikert, og selv om hun er aldri så vakker, kom det vel mange gjesp, gisp, aaaha, zzzzz, i løpet av den tiden en måtte betrakte hennes antrekk! Det er veldig fint til henne, og hele looken er klassisk og lekker. Men når det blir for nøytralt i denne sammenhengen, blir magien borte.

hallvard
hallvard

Hallvard

Terning Spray 4
Terning Spray 4

Han trampet ikke like hardt som Jan Thomas, men var dog en standhaftig liten tyrefekter... alltid med en sjarmerende liten bart som balanserer personlighet og stil på en løssluppet gren. Stram og fin. Det var fint å se Hallvard med en polo under denne ganske så gjennombrukte drakten!

pia
pia

Pia

Terning Spray 3
Terning Spray 3

Hjelp, håper det ikke er bier inni den kuben som er dandert ned foran hennes venstre øre. Dette minner meg litt om når Edward saksehånd tok av på nabolagets damer, og ga dem all verdens fjonge fasonger for at de skulle føle seg flotte. Men å plassere en slik krigssone på noens hode, er ikke veldig sofistikert når man bare vil ta seg best mulig ut. Dette er dessverre ikke best mulig, og hjelper ikke når kjolen, som i seg selv er helt grei ikke sitter bra på! Klær som passer, er steg én i å kle på en annen.

cleve
cleve

Trine

Terning Spray 4
Terning Spray 4

På fredag var det tydelig at det må ha vært en liten krøllegnom til stede på bakrommene i «Skal vi danse». Alle ble bekrøllet, til og med Trine, som nesten ikke har hår igjen til å få rundt en rull. Etter å ha blitt totalt besudlet av krølltangenes Jens, hadde hun i alle fall en lekker sak å ha på seg. Den reddet hele looken, og hun så riktig så fashionabel ut!

marianne
marianne

Marianne

Terning Spray 2
Terning Spray 2

På en skala fra 1 til ti ville jeg bare sovne før jeg var kommet til toeren, og der sovner jeg aldri! Dette blir svært kjedelig, og blir litt for mye «oooh kom kyra» på en lørdags kveld! Jeg ser for meg at hun har spent fast ei ku på bakrommet av «Skal vi danse», slik at hun får pleiet melkebarten og spene-knipe-dra funksjonen sin i pausene. Marianne har alle forutsetninger for å fremstå som trendy og kul, og ikke minst vakker. Jeg mener ikke at hun skal dyttes ned i glitter og lim bare fordi dette nesten er glitterhelvete å regne... eller himmelen, men da trengs det en runde hos en frisør som kan gi henne noe mer ekstra enn denne bonderomantikken, og noe som passer til det stylistene velger ut, som selvsagt passer til hennes unge alder!

2462