(SIDE2): Etter ukevis med dansing, svette og stemmesanking er årets danseeventyr snart over.

Lørdag ble det klart at Dag Otto Lauritzen og hans partner ikke får være med i finalen, og det er nå Tshawe Baqwa og Mona Grudt som skal krige om å overta dansetronen.

Les mer her:Tshawe og Mona i finalen

Og skal vi tro bettingselskapene er det ingen tvil om hvem som kan heve pokalen når lørdagens finale er over. Centrebet har klokkertro på Tshawe i finalen mot Mona Grudt.

- Prestasjonsmessig er det liten forskjell mellom Tshawe og Mona, men vi tror Tshawe vinner fordi han er flinkere til å engasjere publikum og det er de som har all makt når finalevinneren skal kåres. Men danser Mona glitrende er det ikke helt umulig at hun stikker av med seieren, sier markedssjef Frank Hansen i Centrebet. Han legger ikke skjul på hva de håper på.

- Vi taper penger på Tshawe, mens vi vinner på Mona. Så vi håper outsideren danser seg til topps, sier Hansen.

Oddsen på Tshawe er 1,45, mens Mona har 2,55 i odds.

Også bettingselskapet NordicBet tror på Tshawe, med odds på 1,47 ganger pengene, mens Mona Grudt gir 2,70 ganger pengene tilbake.

- Tshawe har så langt har vært klart mest spilt på, og over 90 prosent av alle spill er på ham som vinner. Men, vi vet også at Mona Grudt er veldig populær blant folk, og vi tror det her blir en tøff konkurranse til siste slutt, sier markedssjef Kim Rud Petersen i NordicBet.

Finalen går direkte på TV 2 førstkommende lørdag klokka 19.30.