(SIDE2): - Det er så utrolig morsomt å være tilbake, og det å få fire tiere er bare en helt fantastisk følelse, sier Adelén til Side2.

Den unge artisten utmerket seg raskt som en favoritt i danseprogrammet, og stakk tidlig av med de høyeste poengsummene fra dommerne. Da var hun imidlertid ikke like fornøyd med den høye summen.

- Det er sjelden positivt å utmerke seg som en favoritt så tidlig i konkurransen, sa hun den gang.

Endelig tilbake

De siste ukene har det imidlertid manglet litt på de høye poengene, og Adelé har falt på listene. Det endret seg i dag, da hun ble den først deltakeren som fikk full pott med førti poeng fra dommerne.

Nå er det imidlertid flere deltakere som stikker av med høye poengsummer, og Adelén deler dermed favorittstempelet med blant annet Katarina Flatland og Samuel Massie. Det passer henne utmerket.

- Nå er vi flere som er favoritter, og det er en deilig følelse. Det at jeg fikk full pott i dag ser jeg kun som noe positivt, og ikke skummelt, sier hun.

Det er heller ikke skummelt å ha foreldrene sittende på første rad, til tross for at hun er kledd i et antrekk som er så lite at selv Egor Filipenko rødmer på dommerbenken.

- Det er bare utrolig morsomt å gå på scenen med dette antrekket. Jeg får finne frem latinoen i meg, sier Adelén.

Et vendepunkt

Adelén kom inn i rampelyset som et stjerneskudd som 16-åring, og ble raskt pekt ut som Tone Damli Aaberge sin etterkommer. Det var fantastisk for ungjenta, men kom samtidig med en bakside.

- Det å bli en artist er den største drømmen jeg har hatt, men før kunne jeg lett begynne å gråte etter hver opptreden jeg hadde, sier artisten fra scenen.

- Jeg klarte ikke la være å sjekke sosiale medier, og der kom det alltid masse negativt. Jeg tenkte at det eneste jeg gjorde var å dumme meg ut, og at jeg ikke kom til å klare det her, sier hun.

Det har også endret seg nå. Ikke bare på grunn av «Skal vi danse», men også på grunn av flytting, og alder.

- Jeg har blitt mer voksen, jeg har fått min egen leilighet, og jeg har blitt selvstendig. Nå er jeg ikke lenger så opptatt av hva folk mener og synes om meg. Jeg lar ikke kommentarene gå så hardt innover meg lenger, sier Adelén.