(SIDE2): I dag er det duket for semifinale i danseprogrammet «Skal vi danse» i Nydalen.

Igjen på parketten står kun Samuel Massie, Stian Thorbjørnsen og artisten Adelén, som i kveld må gjøre sitt ytterste for å komme videre til finalen neste lørdag.

Presset begynner å øke for deltakerne, og for første lørdag i årets sesong er alle kjendisene nødt til å danse to danser i løpet av sendingen. Først skal de danse en helt ny dans, og deretter en ny versjon av en tidligere dans.

Som en proffdanser

Adelén har vært en av favorittene gjennom årets sesong av «Skal vi danse», og stadig stukket av med de høyeste poengsummene fra dommerpanelet.

Likevel er ikke de høye poengsummene nok for den unge popstjernen, nå har hun nemlig bestemt seg for at hun vil bli proffdanser, hun også. Derfor har Benjamin lagt nivået på kveldens dans like høyt som en vanlig proffdanser ville ha lagt det.

Det har ført til gnisninger under ukens forberedelser. Adelén blir nemlig frustrert når hun ikke får til ting.

- Det er klart det ikke er noe hyggelig når vi krangler, men det kan ikke alltid være god stemning. Det ligger aldri noe personlig bak, sier Adelén.

Benjamin er på sin side helt overbevist om at det kommer til å gå bra.

- Det kommer til å bli utfordrende, men jeg er ikke i tvil om at hun kommer til å klare det.

Samuel Massie ute av «Skal vi danse»

I kveld kom endelig resultatet alle har ventet på. Til tross for at man gjerne ønsker det, så er kan ikke alle tre gå videre til årets finale av danseprogrammet.

Det var Samuel Massie og Adelén som måtte ut i sesongens siste danseduell, og kjempe om den siste finaleplassen.

- Det suger balle, utbrøt Adelén da det ble kjent at hun måtte ut i duell.

Likevel var det til slutt Samuel Massie som trakk det korteste strået. Dermed blir det Stian Thorbjørnsen og Adelén som skal konkurrere om seieren i den kommende finalen.

- Det å ha kommet til tredjeplassen i denne konkurransen, det hadde jeg aldri trodd. Dette eventyret har vært fantastisk, og jeg er veldig fornøyd med tredjeplassen, sier Massie, før han legger til:

- Jeg ønsker Adelén og Stian masse lykke til videre.

Stian og Alexandra: Samba

Dette mener dommerne:

Eirik: - Du er en gledesspreder, og jeg ser at du gir alt. Du har sluppet løs festen, men innimellom er du litt tungt i stegene på gulvet.

Merete: - Du har hatt en fantastisk utvikling, men det er litt smårusk. Vi er i semifinalen, så du har fortsatt litt å gå på, men du har virkelig kommet langt!

Samlet poengsum: 35

Adelén og Benjamin: Vals

Dette mener dommerne:

Egor: - Jeg er nesten litt forbanna over hvor god du har blitt, det skulle ikke være lov å bli så god i løpet av den tiden! Fotarbeidet ditt er perfekt, og alt ser bra ut.

Trine: - Jeg tror aldri vi har hatt en flottere vals i Skal vi danse. Dere er superflinke!

Samlet poengsum: 40

Samuel og Marianne: Samba

Dette mener dommerne:

Merete: - Mister Showman, du koser deg så det suser etter. Det var en litt seig musikk å danse samba til, så du var litt ute av takt innimellom.

Egor: - Du er definitivt den som er mest allsidig av alle som har vært her. Du leverer gang på gang, men jeg skulle ønske at du ikke hadde mista noe av tempoet ditt.

Samlet poengsum: 33

Stian og Alexandra: Wienervals

Dette mener dommerne:

Egor: - Du har så mye energi, du har alt. Du har fått den siste touchen, den som kommer etter du har lært deg både teknikk, bevegelser og holdning.

Merete: - Dette kler deg veldig godt. Sist gang du gjorde denne dansen sa jeg at det var litt fargeløst, men det var det ikke denne gangen. Denne gangen var det mye farger!

Samlet poengsum: 40

Adelen og Benjamin: Cha cha cha

Dette mener dommerne:

Merete: - Forrige gang var du en vassen rose som hang med hodet, men nå var du i full blomst. Du har fått til de klare og attakerte bevegelsene dine.

Egor: - Du er ikke helt i ditt ess i cha cha cha. I valsen koste jeg meg gjennom hele dansen, men her fikk jeg faktisk tid til å se på tekniske feil.

Samlet poengsum: 37

Samuel og Marianne: Slowfox

Dette mener dommerne:

Egor: - Godt levert! Jeg var nok litt mer kritisk etter å ha sett dere på tett hold under treningen, men dette synes jeg var veldig bra.

Trine: - Du startet utrolig bra, men så mistet du det halvveis ut i dansen. Armene dine datt ned, og du klarte ikke å hente de opp igjen.

Samlet poengsum: 32