Gå til sidens hovedinnhold

Disse er med i «Skal vi danse»

Carl I. Hagen og kona er blant dem som skal svinge seg på parketten.

(SIDE2): Mandag ble det kjent hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten i en ny sesong av «Skal vi danse».

Blant overraskelsene finner vi Carl I. Hagen (69) og kona Eli Hagen (65), men ekteparet skal naturligvis ikke danse sammen - de vil som de andre deltagerne få hver sin ekspertdanser.

- Jeg elsker å danse og gleder meg til en morsom periode der jeg får vist en annen side av meg selv enn politikeren. Jeg er et konkurransemenneske, og ser frem til å innta parketten, sier Hagen, til TV2.

Kjemper om seier
I tillegg til politikerparet skal skjønnhetsgründer og eksmodell Linda Johansen, Cæsar-skuespiller Kim-Daniel Sannes, programleder og modell Kathrine Sørland, fotballtrener og motivator Tom Nordlie, værpresentatør Isabella Martinsen, artist og låtskriver Venke Knutson, ørkenrallykjører Pål Anders Ullevålseter, skuespiller og motivator Jarl Goli og Idol-artist Eirik Søfteland kjempe om seieren i den niende sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

Det er foreløpig ikke blitt kjent hvem som er programleder for årets sesong av «Skal vi danse». Tidligere år har Kathrine Moholt leder TV-seere og publikum gjennom sendingen, men da hun er høygravid er det uvisst om hun stiller på parketten i år.

I fjor var det Hanne Sørvaåg som stakk av med seieren i dansekonkurransen foran britiske Ben Adams, kjent fra popgruppen A1.

SE BILDER AV DELTAGERNE HER:

5559

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken