Gå til sidens hovedinnhold

Strenge regler for Trine

- Farger er forbudt, sier «Skal vi danse»-dommer Trine Dehli Cleve.

(SIDE2): Sesong fire av «Skal vi danse» er godt i gang og dommer Trine Dehli Cleve (47) er på plass som alltid. Mens kjendisene ikler seg fargerike antrekk med glitter og stas må Trine alltid kle seg nøytralt.

- Nå har jeg hatt svart/hvite-antrekk i trettiseks «Skal vi danse»-sendinger. Det må være en ny norgesrekord, sier Trine og ler.

- Dette er nemlig en gammel regel for oss dansedommere. Geir Bie som var produsent første året bestemte at alle dommerne skulle være i svart og hvitt. Mennene i smoking og vi damene i kjoler eller drakter i de samme fargene, forteller hun til Side2.

LES OGSÅ: Slakter Siri Kalvigs antrekk

Svart/hvitt mot farger
Årsaken er at siden det er en slik kaskade av farger på parketten skal dommerpanelet være en motvekt til dette med sine mer stramme antrekk. Men i år har vi sett dansedommer Alexandra Kakurina i mer fargerike antrekk.

- Alex er danser og derfor fikk hun lov å bruke litt farger slik at hun fikk fram litt av personligheten sin i antrekkene, forklarer Trine som fortsatt må forholde seg til reglene.

Dansedommeren innrømmer at det er ikke så lett å finne helt nye svart/hvite antrekk til hver fredag.

- Heldigvis har jeg noen hyggelige butikker i nærheten av der jeg bor som enten låner meg klær eller sponser meg.

Trine liker å pynte seg og føler seg heldigvis hjemme i den klassiske stilen.

- Jeg bruker mye de samme basisklærne som svarte bukser og skjørt også varierer jeg heller med toppene.

Mange kvinner har en spesiell ting de er veldig opptatt av som for eksempel sko eller vesker. For Trine er det smykker for alle pengene.

- Jeg elsker smykker og da spesielt Dyberg/Kern og perler fra Snø of Sweden, røper hun.

Sjekk hva Side2s moteekspert Storm Pedersen synes om dommernes antrekk under bildene til høyre!

Fargerik
Kollega Alexandra Kakurina (25) er glad hun slapp det knallharde svart/hvitt-regime til «Skal vi danse»-produsentene.

- Jeg behøvde heldigvis ikke å krangle meg til å få lov å bruke farger. Siden jeg er ung, fresh og danser mente både produsentene og jeg at det var mer naturlig at jeg fikk bruke klær som var mer likt min personlige stil. Jeg liker å pynte meg og siden jeg er danser er det mer naturlig for meg å bruke elementer fra danseantrekkene som for eksempel blomster i håret, forklarer den russiske proffdanseren.

I tillegg er det to ting som er viktige for Alexandras stil. Høye hæler og smykker fra Jennys Jewelry.

- Ellers er nok jeg litt mer avslappet i stilen enn de andre dommerne. Det skal være elegant og feminint men jeg velger gjerne vide bukser og luftige chiffon topper.

STORM PEDERSENS MOTEDOM:

Dommer Trine Dehli Cleve

«No matter if you´re black or white» Denne toppen har vi sett før, eller, man tror man har sett den før, for den er mistenkelig lik svært mye annet Trine har hatt på seg de siste sesongene. Men det gjør for så vidt ingenting når Trine bærer den slik hun gjør. Den har en interessant krage og med det flotte smykket, ser hun profesjonell og overbevisende ut. Hadde vært moro hvis produsenten lot henne slippe svart/hvitt helvete og pushe det litt lengre. For blander du svart og hvitt hele tiden, har det lett for å bli grått.

Dommer Alexandra Kakurina

Da jeg forrige gang ba Alexandra om å skifte frisør, mente jeg ikke at hun skulle oppsøke en hundefrisør, for å ha det på det rene. De krøllene der minner meg mer om lille Passopp etter en runde i hundeparken, enn det gjør om den flotte jenta jeg vet Alexandra egentlig er. Og hva skal man si om antrekket? Vel, det funker, og det er et modig valg å hoppe oppi et rødt malingsspann. Men utenfor dansegulvet blir dette en parodi på seg selv. For å si det sånn, hadde Hege Schøyen brukt dette på en scene, ville det blitt ellevill komikk.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken