(SIDE2): Stian Thorbjørnsen (33) er kjent som realitydeltaker i «Paradise Hotel», og mannen bak Norges største rølpeband, «Staysman og Lazz».

Det er en rolle han trives veldig godt med, men han legger ikke skjul på at deltakelsen i «Skal vi danse» nå har fått ham til å vise en ny og mer sårbar side.

Ikke bare rølp

- Staysman er en herlig figur, og jeg vil nok alltid elske det å gå opp på scenen og kunne rølpe fritt i en time. Det vil alltid være en del av meg, men det å være med i «Skal vi danse» har vært en helt annen opplevelse, sier artisten til Side2, før han legger til:

- Dette er mye skumlere. Jeg har ikke lenger den samme rollen og fasaden jeg kan gjemme meg bak.

«Skal vi danse» er et at de kuleste konseptene han har vært med på, forteller han. Her har han nemlig muligheten til å styre resultatet selv, og forberede seg på en annen måte enn han hadde muligheten til under de tidligere realitykonseptene han har deltatt i.

- Tidligere hadde alle allerede dømt meg for å være «Paradise og rølpe»-Stian, og da spilte det ikke så stor rolle hva jeg gjorde. Da kunne jeg smøre tykt på i intervjuer, bare for å opprettholde den oppfatningen de allerede hadde, sier han.

Flere sider

33-åringen er tobarnsfar, og ser derfor ikke noen ulemper ved at noen nå kanskje får et nytt inntrykk av ham gjennom danseprogrammet.

- Kanskje dette vil få flere til å forstå at bandet «Staysman og Lazz» er ren underholdning, og spiller på en overdrivelse av én av sidene mine. Jeg har flere sider, selv om jeg er like glad i rølpesiden som alt annet, sier han.

Og til tross for tatoveringen som lyder «20 kilo ekstra» strategisk plassert på magen, er ikke sangstjernen noe bekymret for vektnedgangen i programmet.

- Først og fremst så er det jo ikke negativt for meg å gå ned i vekt og holde meg i form. Dessuten vil nok kiloene fort komme tilbake så snart programmet er over, sier han.