(SIDE2): Adelén gjør det bra i programmet «Skal vi danse», og befinner seg stadig i toppsjiktet av dommernes poengliste.

I dag har kjendisene i programmet fått velge ut hvert sitt tiår fra 1900-tallet da de skulle koreografere dansene, og Adelén valgte 50-tallet.

Begrunnelsen? På den tiden måtte folk faktisk sende kjærlighetsbrev i posten, eller møte opp på døra. Den gang var det ingen sosiale medier å ty til når det kom til dating.

Les også: Trist at alle møter kjærligheten på sosiale medier

Har ikke Tinder

Adelén har nemlig sett seg lei på at alle venninnene møter kjærligheten via sosiale medier. Og Tinder har hun ingen planer om å skaffe seg.

- Jeg er nok litt av den gammeldagse typen. Jeg har aldri hatt Tinder, og har heller ikke lyst til å skaffe meg det. Jeg vil møte typen i virkeligheten, på gammeldags vis, sier hun til Side2.

Men, selv om kjærlighetsbrev er en fin fantasi, skal hun innrømme at hun kunne endt opp med å bli skremt om det kom et langt brev fra en helt ukjent mann.

- Da blir det plutselig litt creepy igjen. Det er en fordel om jeg har møtt ham en gang først, så jeg faktisk vet hvem han er. Om det deretter dukker et brev opp i postkassa, så er det vanvittig søtt, sier hun.

Ingen spesiell type

Om du har planer om å sjarmere jenta er det imidlertid ingen oppskrift du kan følge. Adelén er nemlig ikke helt sikker på hvilke typer hun egentlig faller for.

- De er forskjellige hver gang, og det er alltid noe nytt som får meg til å falle for dem. Kanskje er de litt nerdete, eller så er de veldig morsomme. De må nesten bare være seg selv, sier hun.

Før var det mørke menn som sto i fokus, men i det siste har hun blitt sjarmert av de mer lyse typene også. Om du skulle se popstjernen på Instagram er det i alle fall ingen grunn til å sjekke henne opp.

- Jeg er der av helt andre grunner enn å finne kjærligheten, sier hun.