(SIDE2): I kveld er det duket for sesongens andre episode av danseprogrammet «Skal vi danse» i TV2-studioet i Nydalen, og den første deltakeren blir nødt til å forlate programmet allerede i kveld.

Bak forhengene står 12 nervøse kjendiser, og venter på at det blir deres tur ut på danseparketten. Først ut i kveldens episode var Youtube-stjernen PelleK og hans dansepartner Anette, men en rolig vals.

- Jeg er livredd

I forrige ukes episode tok nervene overhånd for Katarina Flatland, og hun fikk knusende kritikker av dommerpanelet. Med dårlige poeng fra sist var Katarina ekstra nervøs før hun gikk ut på gulvet i kveld.

- Jeg skal innrømme at jeg er livredd, faktisk. Jeg er så redd for å ryke allerede i første episode.

I kveld gikk det imidlertid mye bedre for Katarina. I en rosa kjole svevde hun over parketten som en prinsesse i rosa tyll.

- I dag så jeg den Katarina jeg kjenner, hun så jeg ikke sist. Det var deilig, du må bare passe på å armene til å henge sammen med resten av kroppen, sa Trine Dehli Cleve.

Favorittstempel

Allerede i forrige episode stakk Adelén av med en av de høyeste poengsummene, og fikk med det et favorittstempel. Det gjorde henne nervøs, og det ble ikke bedre da hun stakk av med kveldens høyeste poengsum igjen.

- Det gjør meg bare mer nervøs. Jeg er en perfeksjonist, og jeg vil alltid overgå meg selv, men jeg skjønner jo at ikke det går til enhver tid, sier hun til Side2.

Videre peker hun på flere eksempler av deltakere som har fått favorittstempel tidligere i konkurransen, og deretter blitt stemt ut.

- Noen ganger glemmer publikum å stemme på deg, fordi du allerede er en favoritt, sier hun.

Under følger oversikten over deltakerne:

PelleK og Anette: Vals

Dette mener dommerne:

Egor: - Jeg synes dette var en kjempebra start. Du tok rollen som en prins, og det var en utrolig god kjemi mellom dere.

Trine: - Du har roet ned siden forrige uke, men pass på albuene dine. Du har jobbet mye med fotarbeidet, og det må du bare fortsette med.

Samlet poengsum: 16

Gitte Witt og André: Cha cha cha

Dette mener dommerne:

Egor: - Nå har du virkelig gitt alt du kunne. Du kom ut og du leverte. Men, du har flotte bein, og dem kan du bruke mer. Strekk på knærne.

Trine: - Jeg var nok den som slaktet deg mest forrige uke, men i dag sto du frem som en vakker blomst.

Samlet poengsum: 14

Christopher Mørch Husby og Maria: Wienervals

Dette mener dommerne:

Trine: Du var der hele tiden for partneren din, som en ordentlig prins. Men, du kan jobbe mer med anklene og fotarbeidet ditt.

Egor: Du startet så bra, men så datt du litt ned i ansiktet etterhvert. Du må jobbe mer med fremtoningen din.

Samlet poengsum: 18

Gro-Helen Tørum og Ivo: Paso Doble

Dette mener dommerne:

Trine: - Jeg så tydelig at dette var en feminin dans, du hadde fine bevegelser i armene dine, men du må fortsette å jobbe med nakken din.

Merete: - Jeg skulle ønske du var litt mer ertende med parteren din, men alt i alt synes jeg dette var en veldig bra gjennomføring av en paso doble.

Samlet poengsum: 20

Katarina Flatland og Tom-Arild: Wienervals

Dette mener dommerne:

Merete: - Jeg synes du klarte deg mye bedre enn forrige uke. Du så ut som en fortryllet bylt med tyll som svevde over parketten her. Du hadde en fantastisk utstråling, og i kontakt med partneren din.

Egor: - Du hadde fin flyt i kroppen, men du må passe på å jobbe bedre med nakken. Det var deilig å se at du koste deg!

Samlet poengsum: 20

Mads Kaggestad og Therese: Tango

Dette mener dommerne:

Trine: - I forrige uke lurte jeg på hva du tenkte på, men i kveld ser jeg at du tenker på dans. Du tenker på tango. Du hadde korte og gode steg, men du må passe på å forlenge nakken. Jobb med det.

Merete: - Dette er en stor forbedring fra forrige uke, men sist gang sa jeg at du var for sterk i beina. Bruk litt mer flate, og ikke stamp så mye med føttene.

Samlet poengsum: 19

Ida Maria og Glenn Jørgen: Paso Doble

Dette mener dommerne:

Trine: - Jeg sa forrige gang at det ble så bra at det nesten ble kjedelig, men det ble det ikke i dag. Dette var så mye følelser, og så mye uttrykk.

Merete: - Det var ikke noe å si på innlevelsen og engasjementet ditt. Du er en musikalsk person, så bruk mer av det når du lever deg inn i dansen.

Samlet poengsum: 18

Samuel Massie og Marianne: Rumba

Dette mener dommerne:

Merete: - Han har en sjarm som drar meg til å se på ham hele tiden. Rumba er vanskelig, for det er så mye seighet i bevegelsene, og man må fylle dem med tempo. Du må jobbe mer med de små bevegelsene.

Egor: - Det jeg digger med deg er at du har en vanvittig ro i det du gjør, det ser ut som du har stålkontroll. Det digger jeg, så bra jobba!

Samlet poengsum: 22

Stian Thorbjørnsen og Alexandra: Rumba

Dette mener dommerne:

Trine: - Dette var en positiv opplevelse, jegsynes også du har bedre fotarbeid enn i forrige uke.

Merete: - Du har noe i deg, du viser tydelig at dans er for alle typer mennesker. Du har store og fine bevegelser i armene dine. Stå på!

Samlet poengsum: 20

Gunvor Hals og Kai: Vals

Dette mener dommerne:

Egor: - Jeg smiler fra øre til øre, det er så deilig å se deg danse. Du har løftet deg enormt fra forrige program. Du detter litt mot slutten, så du må passe på å jobbe hele veien, men her var det masse glede!

Trine: - Jeg følger opp den, som du sier selv så elsker du å danse, og det kommer virkelig frem i dag. Kai fører deg nydelig over parketten, men når det er sagt er det fremdeles en del ting å ta tak i, blant annet holdningen din.

Samlet poengsum: 16

Pascal Dupuy og Mai: Cha cha cha

Dette mener dommerne:

Merete: - Dette var en veldig rocka prins med mye hoftebevegelser. Du har utrolig flotte bevegelser. Det er bedre å se at det er litt for mye enn litt for lite, så får vi heller skrelle det litt av underveis.

Trine: - Vi liker når folk har attitude på det de gjør, når det er sagt gikk det nok litt over stokk og stein for min del.

Egor: - Bare fortsett med dette, dans er glede!

Samlet poengsum: 19

Adelén og Benjamin: Tango

Dette mener dommerne:

Trine: - En nydelig levert tango, jeg gleder meg til å følge deg utover høsten, dette kommer til å gå veldig bra, det er jeg helt sikker på.

Merete: - Dette er en fantastisk prestasjon, virkelig. Dere brukte hele dansegulvet, og fylt all plassen. Dette er et utrolig bra nivå så tidlig, virkelig.

Samlet poengsum: 26