(SIDE2): Det er nok en gang duket for fest og glamour i TV2s studio i Nydalen. Den sjette episoden av programmet «Skal vi danse» er i gang, og på parketten står det igjen åtte håpefulle kjendiser.

Forrige lørdag var det syklisten Mads Kaggestad som ble nødt til å forlate konkurransen, og det spisser seg til blant deltakerne.

I kveld er Didrik Solli Tangen på turné i USA, og dermed har Stian Blipp steppet inn som stedfortreder og programleder. Per Sundnes har steppet inn som gjestedommer.

Det er tidsreiser som står på dagens agenda, og alle deltakere har fått velge sitt eget tiår de reiser tilbake til. Først ut på kveldens dansegulv var Gitte Witt med sin dansepartner André og deres paso doble.

Gitte Witt ute av «Skal vi danse»

Til tross for glitter, applaus og glamour er det noen som blir nødt til å forlate parketten innen kvelden er over.

Denne gangen var det Christopher Husby og Gitte Witt som måtte ut i en nervepirrende danseduell, og til slutt ble det Gitte Witt som måtte takke for seg.

- Det blir veldig trist å ikke danse med André i morgen, men det kan vi kanskje gjøre likevel. Vi har hatt det helt fantastisk, og han er verdens beste danselærer, sier Gitte Witt.

Problemer med årstallene

Christopher Mørch Husby er født i 1989, og har dermed mye av barndommen sin i 90-tallet. Det betyr imidlertid ikke at han har full oversikt over hva som skjedde når.

Når han og danseparteren blar gjennom en bildebok fra 90-tallet i forkant av dansingen, peker Christopher på et bilde av den olympiske fakkelen.

- Åh, det var OL i Norge i 1991, var det ikke?

Responsen fra dansepartneren er mildt sagt lattermild. Hun forklarer at OL var i 1994, og spør om partneren levde i en boks på 90-tallet.

- Nei, men når jeg ser disse antrekkene skulle jeg ønske jeg gjorde det. Jeg ville aldri gått med noe sånn. Da hadde jeg heller dødd, sier Christopher.

Lei sosiale medier

Adelén er bare atten år gammel, men har allerede sett seg lei på at alle møter hverandre via sosiale medier.

- Jeg synes det er trist at alle møter kjærligheten på sosiale medier.

Nettopp derfor valgte Adelén å sette fokus på kjærlighet i sin dans med Benjamin, hvor de ønsket å gå frem hvordan romansen var på 50-tallet.

Det gjorde inntrykk på gjestedommer Per Sundnes.

- Du er så bra at jeg vurderer å skifte fil, sier han da Adelén var ferdig med å danse.

Gitte Witt og André: Paso Doble

Dette mener dommerne:

Trine: - Dette er en marsjdans, men jeg savner at det danses i denne marsjen. Du må begynne å få disse bevegelsene inn i dansen, og ikke bare i noen kule bevegelser.

Egor: - Dette var en kul kombinasjon mellom paso doble og disco. Det at du er skuespiller gjør at du får det til veldig bra, du skifter på et lite blunk.

Samlet poengsum: 20

Chrisopher Husby og Maria: Samba

Dette mener dommerne:

Trine: - Du viser en stor forståelse for samba, og den forståelsen må du ta med deg videre til de andre dansene også.

Egor: - Jeg ble litt satt ut av antrekket ditt, men det er viktig å by på seg selv! Jobb litt mer med bevegelsene dine, det stopper litt innimellom, men ellers er det kjempebra!

Samlet poengsum: 24

Samuel Massie og Marianne: Jive

Dette mener dommerne:

Merete: - Det er imponerende hva en polfarer kan få til. Du har både en danser og en skuespiller i magen. Men når det er sagt vil jeg ha litt mer guts neste gang, og litt større bevegelser i beina.

Trine: - Jeg er ikke så sikker på om det ble en Oscar for denne jiven, men du er veldig jevn hele veien. Du har ikke hatt en stor utvikling, jeg vil stille større krav til deg.

Egor: - Jeg derimot synes dette var råbra. Når du sparker så hardt at bukseselene forsvinner, da sparker du søren meg bra.

Samlet poengsum: 32

Stian Thorbjørnsen og Alexandra: Paso Doble

Dette mener dommerne:

Merete: - Jeg elsker innlevelsen og energien din. Det er helt fantastisk! Du gir jernet, men noen ganger blir det litt hardt og mekanisk.

Trine: - Jeg er enig i at du er litt hakkete i dansen, øv litt mer på flyten i dansen din. Forrige uke var du så fin!

Samlet poengsum: 29

Adelén og Benjamin: Wienervals

Dette mener dommerne:

Trine: - Du har en nydelig bevegelse i hodet ditt når du snur deg fra side til side, nå ønsker jeg bare at du skal danse mer gjennom knærne dine.

Merete: - Jeg synes dette var veldig bra. Det var nydelig i overkroppen din, nydelige løft. Jobb litt mer med beina dine, sånn at du ikke slurver med de.

Samlet poengsum: 34

Katarina Flatland og Tom Arild: Tango

Dette mener dommerne:

Merete: - Det var veldig fint, dere klarte å ta meg med helt inn i deres verden, og få frem den dramatiske nerven som er i tango. Noen ganger kna du bli litt større og spissere i beina dine, så jobb litt mer med plasseringen.

Trine: - Jeg var så imponert forrige uke, og jeg er ikke noe mindre imponert nå, Katarina. Dere fortalte en historie på en fantastisk god måte.

Samlet poengsum: 37

PelleK og Anette: Slowfox

Dette mener dommerne:

Egor: - Jeg synes dette var fantastisk, jeg synes du var flink i dag. Både kostymene, koreografien og alt var på plass.

Merete: - Det eneste som skal til for at dette blir perfekt nå, er at du løfter brystkassa. Beina dine er på plass, men strutt mer med kassa.

Samlet poengsum: 28

Gunvor Hals og Kai: Quickstep

Dette mener dommerne:

Egor: - Vi er halvveis i programmet, og jeg forventer litt mer. Det skal handle om fart, og dette ble litt for saktegående for meg.

Merete: - Jeg savner litt mer guts, vi ser ikke nok utvikling. Klin til litt mer neste gang, Gunvor. Vi savner litt mer krutt.

Samlet poengsum: 19