(SIDE2): I kveld har tolv nervøse kjendiser vært på parketten i «Skal vi danse. Til tross for at første ildprøve var forrige lørdag, er det først denne lørdagen at første deltaker blir nødt til å forlate dansegulvet.

Adelén og Samuel Massie har begge seilt av gårde som favoritter i konkurransen, med første- og andreplassen på poenglista. Likevel er det publikum som til syvende og sist bestemmer hvem som skal hjem.

- Veldig skuffa

Etter å ha lest opp den nervepirrende lista over hvem som er videre i konkurransen, ble både Mads Kaggestad og Ida Maria nødt til å kjempe om dansetilværelsen i en duell.

- Jeg gleder meg til å ta en ny dans med Therese. Det å danse med henne er ingen straff, så nå må jeg bare gjøre alt litt bedre enn jeg gjorde det tidligere, så får vi se hvordan det går, sa Mads Kaggestad.

De tre dommerne var uenige om hvem de ville valgt videre, men til slutt gikk to av dommerstemmene i Ida Marias favør. Til slutt ble det likevel Ida Maria som ble nødt til å forlate konkurransen.

- Dette er for tidlig, jeg skulle veldig gjerne blitt med videre. Jeg er veldig skuffa, men har fått en fin reise allerede, sier Ida Maria.

Et sjokk

Det at hun røk ut kom som et sjokk på den nygravide artisten.

- Jeg var faktisk ikke forberedt på dette, jeg hadde ikke forventet å ryke allerede i løpet av første episode, sier Ida Maria til Side2.

Det kan se ut til at flere tenker det samme. Mens jeg pratet med artisten kom det stadig flere fra publikum bort for å dele sine tanker rundt at hun måtte sjekke ut.

- Det er helt utrolig at det ble du som måtte dra, dette skjønner jeg ingenting av, sier en fra publikum.