(SIDE2): Det er nok en lørdag duket for dansekonkurransen «Skal vi danse» i TV 2 sitt studio i Nydalen, og på parketten står det nå kun seks spente deltakere igjen.

Denne uken har deltakerne blitt nødt til å øve inn to danser før kveldens konkurranse. Først skal alle danserne vise sin individuelle dans, og deretter må de ut på dansegulvet nok en gang med en gruppedans.

Dermed blir alle nødt til å sette inn det ekstra giret for å unngå skjebnen til Gunvor Hals, som ble nødt til å sjekke ut under forrige program.

Det er ikke bare de vanlige dommerne kjendisene er nødt til å overbevise denne lørdagen. Også Mona Berntsen deltar som gjestedommer. Hun har tidligere danset for blant annet Justin Bieber, Britney Spears og Michael Jackson.

Først ut i kveldens sending var PelleK med sin dansepartner Anette, til en het tango.

Kjolen røk

I forrige uke imponerte Adelén både dommere og publikum med en dampende het dans i ordentlig Shakira-koreografi, mens hun i dag valgte en helt annen tilnærming.

Det begynte forsiktig og flørtende i en koreografi inspirert av storfilmen «Sound of music», men deretter tok det seg kraftig opp da dansepartneren Benjamin bestemte seg for å kysse Adelén midt på truten.

Det gikk faktisk såpass for seg at stroppen på prinsessekjolen til Adelén røk, og dermed brast Tønsberg-jenta ut i latter.

Gro-Helen ute av «Skal vi danse»

Til tross for glitter, glamour, gruppedansing og stor stemning bak deltakerne, ble en danser nødt til å forlate sendingen også denne lørdagen.

Etter at stemmene ble telt opp ble det klart at det var Gro-Helen Tørum og PelleK som måtte ut i kveldens duell, og til slutt ble det Gro-Helen som trakk det korteste strået.

Gro-Helen kom inn som en erstatter for to episoder siden, da Christopher Mørch Husby valgte å trekke seg. Dermed ryker hun i kveld fra konkurransen for andre gang.

- Nå tenker jeg at jeg gleder meg litt til å ha fri i morgen. Dette er et eventyr, men nå begynner jeg å kjenne litt på slitasjen, sier Gro-Helen, før hun legger til:

- Men, jeg har virkelig hatt det helt fantastisk!

PelleK og Anette: Tango

Dette mener dommerne:

Mona: - Veldig flott, jeg liker oppbyggingen av hele stemningen deres. Du kan jobbe mer med å bygge deg opp, men ellers veldig flott.

Trine: - Det kom litt tregt i gang, jeg syntes du virket litt passiv, men så smalt det til. Du må jobbe litt mer med holdningen din, og du må bli kjappere med beina.

Egor: - Det skal litt til å toppe Brangelina sin dansescene fra Mr. & Mrs. Smith, men det klarte dere med glans.

Samlet poengsum: 31

Gro-Helen Tørum og Ivo: Cha Cha Cha

Dette mener dommerne:

Merete: - Det er ikke så lett å komme inn igjen etter å ha vært borte noen uker. Jeg synes du klarer deg bra. Jeg ser antydninger til hofter og tydelige armer, men det mangler likevel noe.

Mona: - Jeg skulle ønske det var litt mer kropp og innlevelse i dansen din.

Samlet poengsum: 22

Adelén og Benjamin: Slowfox

Dette mener dommerne:

Merete: - Jeg synes du puster med hele kroppen, og du danser med hvert eneste fiber i kroppen din. Du klarer å gå fra en dampende Shakira-koreografi til denne uskyldige dansen. Du er superbra!

Mona: - Dette er virkelig kjempebra jobbet. Dere startet lett og flørtete, og det ble bare bedre.

Samlet poengsum: 39

Stian og Alexandra: Jive

Dette mener dommerne:

Trine: - Du får litt for store trinn i føttene dine, så innimellom henger du litt etter. Men, du har absolutt blitt bedre.

Egor: - Jeg elsker denne filmen, og jeg synes virkelig dere får det til! Jeg synes bevegelsene passet helt til resten av stemningen, og til å begynne med var alt helt perfekt. Deretter falt det litt av.

Samlet poengsum: 29

Katarina og Tom-Arild: Rumba

Dette mener dommerne:

Merete: - Det er ikke fullt så bra som det var forrige uke. Dere mangler litt seighet, det som gjør rumbaen så spennende.

Mona: - Det å danse rumba er kjempevanskelig. Du starter veldig fint, også ønsker jeg at det skal gå ennå lenger, men du slutter rett og slett litt for tidlig i bevegelsene dine for meg.

Samlet poengsum: 26

Samuel og Marinne: Vals

Dette mener dommerne:

Egor: - Du er en kameleon. Du skifter uttrykk hver eneste uke. Du hadde flere utroplig vanskelige og gode elementer i denne dansen. Veldig bra levert.

Merete: - Det er utrolig gøy å se utviklingen din, og alle karakterene du går inn i. Du er rett og slett litt av en skuespiller!

Samlet poengsum: 31

Side2 kommer med mer.