(SIDE2): Gro-Helen Tørum og Ivo Havránek gjør comeback på parketten etter at Christopher Mørch Husby trakk seg denne uken.

Tidligere denne uken trakk Christopher Mørch Husby seg fra “Skal vi danse”. Nå er Gro-Helen Tørum tilbake i konkurransen, sammen med sin dansepartner Ivo Havránek.

Endelig tilbake

- Jeg nølte ikke med å si ja da jeg ble spurt om å komme tilbake til “Skal vi danse”. Jeg ville danse mer! Dansingen har vært som en lykkepille for meg, og det var vondt å slutte, sier Gro-Helen Tørum.

Det eneste problemet er at den tilbakevendene deltakeren ikke har hatt like god tid som de andre til å forberede seg på dansen, og må nå ut på dansegulvet etter kun noen dager med forberedelser.

- Det har vært fantastisk å trene med Ivo igjen. Nå vil jeg bare danse og ha det morsomt så lenge jeg er med. De andre danserne er fabelaktige, og jeg ser at konkurransen blir tøff. Jeg synes jeg er modig som tar denne utfordringen, og nå gleder jeg meg til å innta parketten igjen, sier Gro-Helen Tørum.

Glad for tilbakekomst

- Vi er utrolig glade for at Gro-Helen sa ja til bli med i «Skal vi danse» igjen. Det er veldig sporty gjort å takke ja på kort varsel, og gå løs på en ny koreografi med kun noen dager til å trene, sier Anne Martha Leidland.

Likevel var ikke Gro-Helen den første som fikk muligheten til å vende tilbake til programmet. Først var det Gitte Witt som fikk forespørselen, ettersom hun røk ut forrige lørdag.

- Hun takket nei, og det samme gjorde Mads Kaggestad som var den neste i rekkefølgen, sier Anne Martha Leidland.