Gå til sidens hovedinnhold

Fisker etter stemmer via kjedebrev

Eks-sykkelproff og nyslått dansekjendis Dag Otto Lauritzen bruker mer enn bare dansefoten for å henge med i realityserien «Skal vi danse».

(Side2): Lauritzen har sendt ut en kjedemail for å få flere til å stemme ham videre i programmet.

Takker for støtten
- Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke alle dere som har stemt opp til flere ganger på meg og min dansepartner Gyda så langt i «Skal vi danse». Vi er nå godt i gang med knallhard trening med Jive frem mot program nummer fem førstkommende lørdag, skriver han i mailen ifølge Fædrelandsvennens nettutgave.

- Vi vil gjerne være med lenger - jeg får jo trent en ny dans hver uke. Mitt håp er at dere stemmer mye: STEM PÅ PAR NR 5 - Dag Otto og Gyda. Finalen går 24. november, og vi håper dere støtter oss ennå noen uker, skriver han.

Gruppe på Facebook
Dag Otto Lauritzen henviser også til sin egen og Gydas blogg på TV 2s nettsider i mailen, hvor fansen kan følge med på dansernes kamp for seerstemmene.

Men det er ikke bare i bloggen og spam TV-kjendisene markerer seg. Gyda Kathrine Bloch Svela-Thorsen har også opprettet denne Facebook-gruppen for alle som vil at hun og Dag Otto Lauritzen skal vinne dansekonkurransen.

Her kan du lese bloggen til Dag Otto Lauritzen.

I tidligere sesonger har andre deltakere gjort liknende PR-grep. Terje Sporsem gikk til og med så langt at han lot seg fotografere naken for å vinne seernes hjerter.

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager klokken 19.30

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg