Gå til sidens hovedinnhold

Skandaleparet snart gift?

Pete Doherty har valgt forlover. Bryllupet med Kate Moss ser ut til å være rett rundt hjørnet.

(SIDE2:) Rockerebellen og Babyshambles-vokalist Pete Doherty har i et intervju tidligere sagt at han og modellen Kate Moss planlegger et «spesielt bryllup flere mil fra alle», og i et intervju med den engelske avisen Daily Mirror røper Carl Barat nå at han har blitt spurt om å være forlover for det skandaleomsuste paret.

Blitt venner igjen
Pete og Barat spilte tidligere sammen i bandet Libertines, men har hatt sine krangler og feider opp igjennom. Nå ser de derimot ut til å ha blitt venner igjen, og funnet tilbake til den gode kjemien de hadde.

- Vi snakket ut om ting her om dagen, og på slutten av samtalen spurte Pete om jeg ville være forloveren hans, forteller Barat, som nå er frontfigur i bandet Dirty Pretty Things.

- Jeg ble sjokkert, men veldig glad. Jeg synes det er rørende at etter alt vi har vært gjennom, klarer vi å bare legge det bak oss, fortsetter han.

Sommerbryllup
Ifølge ryktene planlegger paret et sommerbryllup et eller annet sted i utlandet, men politiet har tidligere konfiskert Petes pass, så det spørs nok hvor langt de kommer hvis han ikke får det tilbake. Både Pete og Kate har sørget for skandaler opp igjennom, og begge har brutt loven ved flere anledninger. Blant annet har begge slitt med et narkotikaproblem.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai