Gå til sidens hovedinnhold

- Feil antall hårstylister

Kjendisenes merkelige bortforklaringer.

(SIDE2): Å bli tatt med buksa nede - og da ikke bare bokstavelig talt - er ikke gøy, spesielt ikke dersom man er kjendis og får all verdens oppmerksomhet rettet mot seg.

Men det er nesten like morsomt er hvordan stjernene - eller, oftere folkene rundt dem som er der for å rydde opp - unnskylder og bortforklarer. Daily Mail har samlet noen av de beste.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Hårfin
Da Britney Spears skulle gjøre sitt store comeback etter en perlerad av skandaler under Video Music Awards i 2007, var det få som satt igjen med et inntrykk av at popprinsessen var ved sine fulle fem. Hun vimet rundt på scenen, bommet på dansetrinnene og klarte ikke å mime til egen musikk.

Etter krangling med eksmann om omsorg for barna og diverse innleggelser på sykehus, ville sikkert ikke mange hatt problemer med å forstå de fleste unnskyldninger - men Britneys representant kom med denne forklaringen på den ustabile opptredenen - Britney var litt ute av seg ettersom hun hadde bedt om å få to kvinnelige hårstylister til showet, men i stedet hadde fått kun en - og det en mannlig. Ja da så.

Alle andre
80-tallets utspjåkede yngling, Boy George er de siste årene minst like mye kjent for narkobruk og utagerende festing. Ved en anledning fant politiet kokain i leiligheten hans i New York, - men advokaten gjorde det han kunne for å legge skylden på hvem som helst andre.

- Han er en veldig sosial person. Han har en haug med folk i leiligheten sin, sa advokaten til Boy George - som likevel ble funnet skyldig og dømt til samfunnstjeneste.

Les også: - Han ville ha sex med meg

Les: Boy George får 15 måneder

Flere skandaler fra musikkens verden kan du lese her.

No cocain!
Kokainbeskyldninger kom også da sosietetsfrøkna Paris Hilton ble avbildet med noe hvitt klebet rundt nesepartiet. Selvsagt ble alle spekulasjoner om narkotikabruk blankt avvist.

- Jeg kan med sikkerhet si at Paris ikke bruker narkotika, sa Hiltons talsperson, som likevel hadde en noe tynn forklaring på nesepynten.

- Jeg vil tro det kan være krem eller noe sukkerkliss fra desserten.

Alle dyrene...
Det har vært stille rundt Amy Winehouse også den siste tiden - langt roligere enn da hun drita og høy som et hus prydet sladrebladene nesten daglig. Som da hun i fjor krøp rundt et hotell på øya St.Lucia, stjal drinker fra bordene og skapte kvalm for de andre gjestene. Hun ble tilslutt bedt om å forlate hotellet.

Pappa stilte opp i forsvar, og fortalte at datteren langt fra var drita eller noe annet, og at alle hadde jobbet hardt for å få Amy på beina(!).

- Hun hadde det bare gøy, hun lot som om hun var en hest.

HTML EMBED

Historien til barneskuespilleren Tatum O'Neil er tragisk, men unnskyldningen hun brukte da hun ble tatt da hun kjøpte crack like ved leiligheten sin på Manhatten, er av de mer humoristiske.

Da det ikke hjalp å bruke reaserarch til en rolle-unnskyldningen som årsak til det ulovlige kjøpe, forklarte hun at grunne til at hun hadde sprukket og begynt med dop igjen, var fodi hunden hennes, terrieren Lena, hadde død.

Om dommeren trodde henne, vites ikke - men hun slapp med to halve dager med rehab-program.

(Kilde: Daily Mail)

Kommentarer til denne saken