Gå til sidens hovedinnhold

Nytt skate-beite

Sørlandsidyll, god musikk og profesjonell skating. Se video.

(YEYE): Quart games blir for første gang arrangert under Quartfestivalen til sommeren, og er Norges første internasjonale skatekonkurranse.

Les også
Egen skatefestival under Quart

Norges eneste profesjonelle streetskater og regjerende Norgesmester, Henning Braaten går i bresjen for den internasjonale skateboardkonkurransen Quart Games. Arrangementet forventes å bli tidenes største i norsk sammenheng. Det loves spektakulære manøvere, 25 av verdens beste kjørere og ikke minst god, gammeldags sørlandsidyll.

HTML EMBED

- Det blir mye nytt og spektakulært som er kult for både skaterne og for publikum, sier Norges eneste profesjonelle streetskater, Henning Braaten, som også er intiativtakeren bak arrangementet.

- Min rolle er å være rådgiver og en som kvalitetssikrer at dette blir et fett arrangement for skaterne. Jeg har lyst til at vi skal ha noe unikt sånn at konkurransen blir kul å skate og for publikum å se på. Vi vil ikke bare vise frem teknisk skating som folk ikke skjønner, men heller ikke bare hopp over Eifeltårnet. Konkurransen blir helt på skaternes premisser, forteller Norges eneste profesjonelle streetskater Henning Braaten. Han legger også til at kjørerne vil få lik behandling som festivalens artister.

Nyskapende i europeisk sammenheng
- Det er meningen å gi en bra helhetsfølelse. Jeg har reist mye rundt på europeiske events, som ofte holdes i tyske lagerhaller uten at det er noe publikum eller sosialt opplegg rundt. Under Quart Games håper vi selvfølgelig på godt vær og den gode festivalfølelsen. Det skal være chill og bra skating. Kjørerne skal ha det bra, og klarer vi å få det slik vi vil skater folk bra også. Det er målet!

Les hele saken på Tacky.no
Se reportasjen fra pressekonferansen på Oslo Rådhuset her
Hundrevis av videoklipp med Henning Braaten

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken