(SIDE2): Å konversere på engelsk, om dette ikke er morsmålet, er ikke alltid like lett. Dette var noe den svenske popmusikeren Håkan Hellström fikk erfare da han gjestet «Skavlan» denne uken.

Cook ikke cock
Under innspillingen, som fant sted torsdag kveld, var også den verdenskjente kokken Jamie Oliver. Mens Oliver var der for å promotere sine nye kokebok «Save With Jamie: Shop Smart, Cook Clever, Waste Less» var Hellström på plass for å promotere sin kommende plate, «Det kommer aldrig va över för mig».

- Hvordan er du med kokebøker? Bruker du dem, spør Fredrik Skavlan og henvender seg til Hellstrøm.

- Jeg elsker kukbøker. De er helt fantastiske, svarer Hellström.

Mens Skavlan ser ut til å overse den gale uttalelsen av det engelske ordet «cook» (lage mat), gjør Hellström selv de tilstedeværende oppmerksom på feilen.

Dette fører naturlig nok til en noe lystig stemning blant de tre herrene, og mens Hellström beklager seg gjør Oliver det klart for alle at han aldri har skrevet noen bok om det mannlige kjønnsorganet.

Han legger imidlertid til at han ønsker å tilfredsstille sine fans.

- Som jeg sa, så hører jeg på publikum. Så om du vil ha «cock» så kan du få det, ler han.

«Skavlan» sendes på NRK1 fredag kl. 21:25.

SE KLIPPET HER:(Artikkelen fortsetter under filmen)

HTML EMBED

- Han kysset meg
Foruten Jamie Oliver og Håkan Hellstrøm gjestet også Maria Mena (26) «Skavlan» denne uken.

Allerede i går tvitret Mena om sitt besøk hos den norske talkshowverten, og avslørte samtidig at Oliver hadde kysset henne.

Det var i forbindelse med Menas avsløring om at hun ser gater når hun kysser at Oliver tok initiativet til kysset, og den norske artisten legger ikke skjul på at hun likte det intime øyeblikket med Oliver.

- Jeg tror jeg er forelsket i Jamie Oliver, og... Han kysset meg!! Se «Skavlan» i morgen så får dere se», skrev Mena, samtidig som hun postet et bilde av henne.

Det var Dagbladet som først skrev om saken, og den engelske avisen Daily Mail var rask med å pukke opp videoen.

«Err, Jamie...det der er IKKE Jools! Oliver kysser den norske sangeren Maria Mena (men det er bare for et forskningsprosjekt)», skriver avisen.

Mens Jamie Oliver er gift med den tidligere modellen Jools, stod Maria selv hvit brud i sommer da hun sa sitt ja til å bli journalist Eivind Sæthers (31) kone.