Gå til sidens hovedinnhold

Verdens beste skilodger

Moroa utendørs trekker folk til skibakkene, men kosen inne på skilodgen eller hotellet er vel så viktig.

HTML EMBED

Skilodge i Whistler/Blackcomb, British Columbia

Sammen utgjør disse to fjellene det beste av hva Nord-Amerika har å by på når det gjelder skikjøring. Området er spesielt interessant i disse OL-tider, med nye traseer og skiheiser og ikke minst opprustet infrastruktur.
Tantalus Resort Lodge ligger i hjertet av Whistler, og alle de nærmere 70 rommene har enkel tilgang til skianlegget rett utenfor. Suitene har alle to soverom og to bad som standard, i tillegg til kjøkken. Den største attraksjonen er dog det fenomenale skianlegget utenfor, samt de koselige gatene i Whistler.

Skilodge i St. Anton, Østerrike

Østerriksk gemütlichkeit går opp i en høyere enhet i den livligste landsbyen i Alpene. St. Anton har ikke bare flotte skibakker, men også after ski og vennlighet som har dannet skole.
Lodge Adler passer utmerket for storfamilien, med inntil fem soverom i hver lodge og hvert kjøkken er for øvrig utrustet med egne kokker.

Skilodge i Vail, Colorado, USA

USAs største skiområde har i tillegg til fantastiske bakker i et 22 kvadratkilometer stort område mye annen moro å by på. Her finner du blant annet en rekke gallerier, museer og skøytebaner, i tillegg til eksklusiv shopping, samt en og annen superkjendis.
Vail Mountain Lodge & Spa ligger fint til bakken, og hvert av de 28 rommene har et ildsted. Her satses det med andre ord på mye kos og varme.

Skilodge i Norefjell, Norge

Norefjell ble verdenskjent da mange av de alpine øvelsene under OL i 1952 ble avholdt her. Skianlegget har kommet litt i skyggen av de større anleggene lengre nord, men det er ufortjent. Norefjell har utfordringer for de fleste
Quality Spa & Resort Norefjell har sine forbilder mer i USA enn i Europa, og har lykkes med det. Den ambisiøse arkitekturen inngir til kos både ute og inne. Det beste av alt er at det hele kun ligger halvannen time med bil fra Oslo.

Skilodge i Cortina, Italia

Som en av verdens første skiresorter holder Cortina posisjonen som Alpenes mest fasjonable skisted. Gågaten i sentrum trekker fremdeles til seg kjendiser fra hele verden, og bakkene er fortsatt blant de beste.
Hotel Ancora er et av de eldste og best kjente hotellene i Cortina. Det ble bygget allerede i 1826, og er kjent for sine stilige kelnere og særegne arkitektur, med innslag av Jugend og Tyrol.

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken