(SIDE2): Det er få som rynker på nesa når man forteller om den luksuriøse bryllypsreisen dere var på i forbindelsen med bryllupet deres. Det skulle da bare mangle at dere unnet dere massasjer, egen suite og deilige lange frokoster nå som dere tross alt er gift, men hva skjer om dere blir skilt en dag?

Det har DivorceHotel i Nederland tenkt på, og tilbyr nå ektepar som ønsker å skille seg en luksuriøs hotellweekend sammen, mens de fikser alt det praktiske.

Feire slutten

Hotellet fungerer slik at du sjekker inn på en fredag, og dere får begge hver dderes separate rom. Gjennom helgen vil dere få en gruppe av utdannede psykologer og terapeuter, som hjelper dere gjennom alle detaljer av skilsmissen. Alt fra hvem soom får beholde huset, og hvilke papirer som skal undertegnes.

Når dere sjekker ut igjen på søndag, er dere allerede blitt skilt. I mellomtiden kan dere nyte spabehandlinger, gode middager og så mye champagne dere måtte ønske.

Mange vil nok se konseptet som makabert, og mene det er upassende å skulle feire en såpass lite trivelig avgjørelse i livet. Det er imidlertid ikke daglig leder Jim Halfens enig i.

- Det at ekteskapet har feilet er den negative delen, det at dere skiller dere skal derimot være en positiv og ny start, sier han til Womenshealthmag.

Intervjurunde

For å i det hele tatt komme inn på hotellet er dere nødt til å gå gjennom en intervjurunde med en terapeut, for å forsikre seg om at dere ikke vil krangle høylytt eller skape problemer underveis i prosessen.

Deretter vil terapeutene og rådgiverne sette seg ned for å diskutere hvordan det hele skal gjennomføres, hva som kan forventes, og hva det hele vil koste.

Foreløpig ligger de fleste prisene på 70 000 kroner. Dermed blir det nok ikke et valg de fleste tar, men på den andre siden, hva kostet egentlig den bryllupsreisen?