Gå til sidens hovedinnhold

Blake Lively strålte på rød løper

Gikk for Hollywood-glamour.

(SIDE2): Blake Lively (27) så intet annet enn fantastisk ut på den røde løperen i New York søndag.

Lilvely - som ble mor til lille James i desember, var der for å promotere sin nye film «Age of Adaline», hvor hun selv spiller hovedrollen. I filmen spiller hun en kvinne som ble født i 1908, men som ikke aldres etter fylte 29 år.

Helt i tråd med filmen, gikk hun for en tidløs og retro look med rød kjole og matte, røde lepper og glamorøse bølger.

Kjolen hadde både blondedetaljer, fjærdetaljer og skinndetaljer, og i håndne holdt hun en clutch formet som en fisk.

Med så mye gående var det et godt valg å holde hår og skjønnhet innenfor en tidsløs og elegant stil.

Vi har tidligere skrevet om hvordan det i Sverige er disse type krøllene som gjelder, mens det kanskje her i Norge har vært mest snakk om såkalte beach waves. Selv om beach waves er mest anveldelig til hverdags er det lite som slår de glamorøse bølgene til fest.

Slik stjeler du frisyren til Lilvely:

Steg-for-steg:

1. Lag en dyp sideskill. Bruk gjerne en kam, slik at du får en skarp skill.

2. Del ut en seksjon ved nakken, og bind opp resten av håret. For denne looken er det viktig å arbeide systematisk.

- Ikke krøll for mye hår på en gang, det vil gi et dårlig resultat, sier Hellström.

3. Spray direkte på seksjonen med hårspray.

4. Det som er nøkkelen for denne looken er å holde tangen horisontalt - som på en hårrull. Så pass på dette.

Krøll seksjonen rundt tangen, og hold den horisontalt til krøllen har fått tilstrekkelig varme. Så kan du slippe krøllen forsiktig ut. Dette kan du gjøre ved å klappe tangen opp og ned, mens du drar den ut.

5. Når du har sluppet krøllen forsiktig vil den ha beholdt formen. Fest krøllen med en hårnål. Denne skal sitte i til krøllen er nedkjølt.

6. Gjenta dette til du har krøllet alt håret, bortsett fra luggen. Luggen skal lokkes innover, altså inn mot ansiktet, mens du fortsatt holder tangen horisontalt. Du kan tenke at tangen skal ligge parallellt med pannen din. Det er dette som vil gi den fine vippen i front.

7. Når alle krøllene har kjølnet kan du dra ut hårspennene, og gre ut håret godt - helst med en naturbørste. Spray litt over, og form håret rundt ansiktet ytterligere om behov. Blir det statisk kan du også ha i litt olje for å samle krøllene.

Se videotutorial:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=8Pi060r1xL14kgIgPdD6gyF-wboFDRUjjLjUmReIdB1KfdIK54uYOnfTqNKBt91aKgUboR5qkQAXo7FMbbrPAlWtZM2QfoU9wqjPZ70YVY1n_FIh6IARdZ8SAfP9vWJz-iIG06DVgGU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken