Gå til sidens hovedinnhold

7 hårteknikker alle bør kunne

Kan du dette, er du klar for det meste.

(SIDE2): Mellom det å prøve å holde seg oppdatert på de nyeste trendene, teknikkene, produktene og verktøyene, så virker det som om det alltid er noe nytt å lære om hår og hårfrisyrer i disse dager.

Likevel er det noen baseteknikker man bør ha i fingrene, før man lar seg oervelde av nye tips og triks.

Kan du disse tingene bør resten bli enklere.

For å holde det helt enkelt, her er seks ting du burde vite og kunne, ifølge Latest Hairstyles, om du ikke allerede kan det.

1. Å føne håret rett
Her må du alltid bruke en rund hårbørste. Del ut felt for felt, og vri børsten nedover mens du føner. Dette vil rette håret ditt, og samtidig løfte røttene. Noe som vil gi volum. Se etter en naturbørste, ettersom dette er mer skånsomt mot håret.

HTML EMBED

2. Å holde håret sunt
Her kunne vi listet opp en hel rekke ting. Men det enkleste er å unngå å vaske håret hver dag. Hold deg til hver andre eller tredje dag. Når du vasker håret for ofte stripper du håret for sine naturlige oljer.

Les også: Dette er hårets verste fiender

Bruk heller litt tørrsjampo, så kan du sikkert gå en dag til.

3. Å trimme det
Ja, å klippe av seg tuppene når man har spart og spart er kjedelig. Men forsøk å få tuppene dine klippet rundt hver åttende uke, slik at det får vokse ut sunt. Brusete og ødelagte tupper er uansett vanskelig å style.

4. Å krølle det
Når du krøller håret bør du passe på at du bruker krølltangene, rettetangen eller krøllstaven slik at du får krøller det ut fra ansiktet.

Les også:Her er rettetang-tipsene du behøver

Å krølle håret trenger ikke ta lang tid, se bare her:

HTML EMBED

5. Å lage en hestehale

Det finnes mange forskjellige typer. Lav, høy, rett eller krøllet. For å gjøre hestehalen ekstra fin er det et enkelt triks å skjule strikken med noe av håret.

6. Å style håret i en toppknute
Med en donut eller en sokk blir det mye bedre. Lag en hestehale, plasser en sokk eller en donut rundt, og fest håret over. Fest med museklemmer.

HTML EMBED

7. Å flette
Det finnes enormt mange frisyrer man kan lage om man kan å flette, og om man lærer seg de forskjellige teknikkene. For eksempel denne:

Se hvordan du lager en fossefallflette her.


Kommentarer til denne saken