Gå til sidens hovedinnhold

Slik kopierer du Daenerys' flettefrisyre

Steg for steg guide til flettefrisyren «alle vil ha».

(SIDE2): «Game of Thrones» er tilbake med sin femte sesong, og som det har vært under de andre sesongene, tipper vi at flettefrisyrer nok en gang kommer for fullt fart inn i motebildet.

Flettede hårfrisyrer uansett sjeldent ute av motebildet, men spesielt om våren og sommeren er det både trendy og praktisk å få flettet håret bort fra ansiktet.

Man har en rekke flettevarianter å velge mellom, enten det dreier seg om en rufsete sideflette, en chic, flettet toppknute, eller romantiske fossefallsfletter. Men i disse dager er det «Game of Thrones» Daenerys Targaryens intrikate flettefrisyrer som alle vil ha.

Hennes fletter er som nevnt nor mer intrikate enn de fleste andre flettefrisyrene, men om man har pariserfletteteknikken i bunn, så er ikke dette særlig vanskelig å få til.

Kjendisfriøsren Jason Dougherty forklarer hvordan til Hollywood Life.

1. Del håret i en midskill, og del ut to seksjoner ved tinningene. Om du ønsker kan du la noe av håret i front henge ned.

Ha i et lett serum, for ekstra glans, og flett innover og bakover.

Når du har laget begge flettene fester du dem sammen på bakhodet. For en ekstra fin touch, kan du tvinne litt av håret rundt fletten, slik at strikken ikke synes.

2. Skill ut to deler på hver siden av hodet, fra like over øret, og lag to fletter til som du fester til håret som henger ned fra de første flettene, i tillegg til hverandre. Fest også gjerne her litt av ditt eget hår rundt strikken.

Den nederste delen kan også være fin å fiskeflette.

Vet du ikke hvordan du fiskefletter? Se hvordan lenger nede i saken.

3. Tilslutt kan du ha i litt tørrspray i resten av håret, for du krøller det med en krøllstav.

For å unngå at looken blir for «kostymete» kan det være greit å rufse til krøllene med fingrene etter at du har krøllet det. Fest frisyren med litt hårspray.

For en svært festivalvennlig look kan du også plassere et hodesmykke over krona, eller stikke inn noen friske blomster.

Her har vi funnet en fin video tutorial, inspirert av «Game of Thrones»:
(Artikkelen fortsetter under saken.)

HTML EMBED

Slik lager du en fiskeflette:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=pLs-KOXpG8_3B2JmGXFlba6Cdq9FcUIv9lNdedkBSY1kOTrZVjyQ5y24zplmf9uSps6mhOdKtYchnm_ZsZWEjoXHsSK-kRDPlUou44SRMb5M7Vbxba_9j5H8xCUOba9_dfvE8QmAvIw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

1. Børst ut eventuelle knuter og floker før du statet. Lag midtskillen hvor du normalt ville ha hatt den, og del håret i tre deler. Begynn å flette med delen til venstre for skillen din. Du skal flette innover, ikke utover.

2. Flett de tre delene som vanlig, tre ganger. Når du kommer til den høyre delen for andre gang legger du til mer hår, og legger delen over til midten. Før du så fletter inn delen til venstre igjen.

3. Her er steget hvor du må gjøre noe annerledes enn vanlig: La den høyre delen som du akkurat har lagt til midten falle. Så tar du en ny del hår fra venstre side. Dette er nå din nye tredje del.

4. Repeter prosessen. Flett den venstre delen, la den høyre falle, og plukk opp en ny del. Fortsett slik til du kommer til midten av bakhodet ditt eller lenger om du ønsker.

Kommentarer til denne saken