Gå til sidens hovedinnhold

Cara og Kendall bringer hårsløyfene tilbake

Og Chanel da. Få stilen!

(SIDE2): Mens Victoria's Secret modellene struttet nedover catwalken i London, var det to unge, populære modeller som meldte sitt avbud - Cara Delevigne og Kendall Jenner.

Disse to valgte nemlig å prioritere couture og Chanel fremfor undertøy og glam.

Chanels pre-fall-visning, Chanel Metiers d'Art, ble holdt i Østerrirrike.

Kendalls mor, «momager» Kris Jenner var selvfølgelig på plass, og elv om det er mange fine bilder fra visningen er det ett bilde fra backstage, lagt ut av Kris, som vi bet oss merke i.

HTML EMBED

Hårsløyfene er tilbake!

Og det akkurat i tide til julens festlige anledninger. Å putte en sløyfe i håret er en «quick fix» som har stor effekt, og som kan løfte et hvert antrekk. Spesielt kult vil det være å pare en slik sløyfe med et elegant, sort antrekk.

Man kan selvfølgelig kjøpe en sløyfe, men det enkleste og rimeligste er å kanskje å kjøpe et silkebånd eller et fløyelsbånd i en farge du liker. Om du vil ha litt bling-bling også, kan du feste en brosje i midten av sløyfen.

Det er hårstylist Sam Knight som står bak looken. Håret er stylet på en naturlig måte, med halve håret hengende ned, og det andre halvdelen satt opp.

Dette er en frisyre som for øvrig har vært i motebildet for skjønnhet den siste sesongen, og er enkel å få til selv.

Om du ønsker en mer dramtisk look kan du velge å dra det øverste håret stramt bakover, så får du et lite ansiktsløft på kjøpet.

Se flere bilder fra visningen her:

HTML EMBED

#chanelsalzburg

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on Dec 12, 2014 at 8:25am PST

HTML EMBED

Goodbye Austria!! Till next time @chanelofficial

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Dec 12, 2014 at 9:49pm PST