Gå til sidens hovedinnhold

Dette er løsningen på et irriterende hårproblem

Fikser virvler, babyhår og «flyaways».

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=ImcULZkq3mdADgu_icason89SYjlvLr5x9NCtPNUZYe2il6QZhLuIJkF2HTaRZPgVsHOdlqj6kDUWgSADsyI4Sz1mTmY15D4jNRxK9pGz9fn_38LmZqBIfXJVPtlKg6ZjLw5TauFtew&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Selv har jeg en forferdelig irriterende virvel, som gjør at luggen aldri ligger som den skal - spesielt irriterende blir den når jeg forsøker meg på sesongens trendy dype, sideskill.

Tidligere har jeg alltid pleid å bruke museklemmer i mitt forsøk på å få håret til å ligge som det skal, men med varierende hell.

Så da jeg kom over dette trikset, kunne jeg ikke annet enn å tenke at dette var genialt. Og tenk at jeg ikke har kommet på dette selv.

Det var backstage før visningen til Derek Lam at hårstylisten knyttet et stramt skjerf rundt hodet til modellene, for å få håret til å holde seg nede. Han ønsket også å unngå den typiske amerikanske, blowout-sveisen.

I videoen i toppen kan du se hvordan modellene ble sminket og stylet!

- En kul jente vil ikke se dollet opp, og pen og pyntelig ut, hun vil se ut som en som går sine egne veier, sier hårstylist Orlando Pita, ansvarlig for hår under visningen, til Style.

- Volum er 80-talls

Det han gjorde var føne hårlengdene, som han røffet opp med litt stylingpaste, for et naturlig og bølgete resultat. Hos jentene som hadde langt hår krøllet han noen seksjoner rundt et krølljern.

Etter dette sprayet han godt over toppen av hodet, før han plasserte noe som minnet om en badehette på toppen av hodet til modellene.

- Volum ved røttene er veldig 80-talls. Kvinner i dag vil helst at håret skal være flatt på toppen, men ha volum utover legdene, sier Pita, som la til at han for denne visningen stort sett droppet hairextensions fordi han foretrekker den naturlige hårkvaliteten.

Og siden vi først er inne på modellene til Derek Lam, kan vi ikke unngå å dele «oppskriften» for den nydelige brunlilla sminken.

Det er Tom Pecheux, ved MAC, som stod for showets sminke.

Leppestift brukt på tre måter

Her ble det ikke brukt foundation, men Pecheux brukte litt concealer hvor det var behov. Han la en melonfarget leppestift i kinnene til modellene som blush (nok et godt tips), og skapte konturer ved hjelp av en flytende highlighter som han la over kinnbena, på brynsbenet og i øyekrokene.

Så la Pecheux sort mascara, etterfulgt av lilla mascara. Han la så en brun eyeliner, og på lokket brukte han en lilla leppestift som øyenskygge. Han avsluttet med en hvit liner på den nedre våtlinjen, og en ferskenfarget leppestift på leppene.

HTML EMBED
HTML EMBED


Pecheux har lagt ut en tutorial på Instagram-siden sin:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken