Gå til sidens hovedinnhold

Hun har Norges beste skjønnhetsblogg

Bloggen lærer deg å legge sminke som proffene.

(SIDE2): På Valentine's Day ble Malin Bradys blogg mallo88.no kåret til Norges beste skjønnhetsblogg under Vixen Blog Awards på Folketeatert i Oslo.

23-åringen fra Stord starter å blogge om sin hverdag i 2009, men fokuset rettet seg etter hvert mer over på sminke og hår.

– Min mor var frisør når jeg var liten, og da hadde hun ofte kunder hjemme. Det synes jeg var så spennende, sier Malin til Side2.

Før en del av venninnene hennes begynte på frisørskolen var det hun som lærte de om sminke og hår, men etter venninnene var ferdigutdannet har Malin dratt mye nytte av deres kunnskap også.

– I tillegg er det mange andre flinke bloggere som inspirerer meg, både norske og utenlandske. Spesielt i Sverige har de mange flotte sminkeblogger, sier Malin.

Les også:

Bli en «skjønnhetsekspert»
Bloggen hennes er alt du trenger for å bli en «skjønnhetsekspert». Her tipser hun om alt fra hvordan du kan sminke moden hud og hvordan du renser og vasker hårbørsten til hvilke produkter hun anbefaler og gavetips .

Da Malin ble kåret til årets skjønnhetsblogger kunne hun selv ikke være til stede under prisutdelingen. Men hun synes det er stor stas at hun vant i skjønnhetskategorien.

– Det var en helt fantastisk følelse, fikk liksom en bekreftelse på at jeg gjør en god jobb og at folket liker bloggen min. Jeg er så takknemlig for at folk har stemt på meg og leser bloggen min. Det å vinne tittelen Årets skjønnhetsblogg er noe jeg er veldig stolt over, sier hun.

Ikke gå i skjønnhetsfellen
Malin er klar på at det finnes skjønnhetsfeller som altfor mange går i.

– Styr unna for mørk foundation og foundationskille. Få heller hjelp til å matche foundation til din hud i butikken. Og ikke test den på hånden, men på halsen eller kjeven, råder Malin.

Hun påpeker også at det er viktig med gode sminkebørster når du skal legge makeup, men det aller viktigste rådet Malin har går på å ta av makeup framfor å ta den på.

– Det beste skjønnhetstipset, som dere sikkert er lei av å høre er, fjern sminken før du legger deg. Ta vare på huden, det er bedre å forebygge huden mot aldring enn å bekjempe det senere, sier hun.

Les flere skjønnhetstips på Mallo88.com.

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken