HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=4uXf-WnzL20UuwcSQVDDm3CS5Rn-r6DpvJpAhSeuNoKz0H3FiL5ykBZHNlushV0BVc_RPV5ub4UlocHt1iMFGzn290etA7rknQgd6O-UM_F_Tiepd4ePILcK5hViRuFhDKnfbJLO3u0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det er kanskje ikke allverdens hokuspokus å legge neglelakk. Men om du går for et optimalt resultat og god holdbarhet, er det visse ting du bør vite.

Derfor har vi fått Anette Finholt, kunderådgiver og Education Ambassador i Negleakademiet, til å gå gjennom dette med neglelakk fra A-Å.

Finholt forklarer at det er viktig å klargjøre neglen før man starter med lakken. Pass på at det ikke er noe fett på neglene, og at neglene har riktig lengde og fasong før du starter.

- Ikke klipp neglebåndene

Det er nok mange som har opplevd å få neglebåndene klippet i skjønnhetssalonger, og noen har kanskje også gjort dette selv. Men dette bør man ikke gjøre, mener Finholt.

- Når man klipper neglebåndene stimulerer man til mer vekst, sier hun.

Finhold anbefaler at man heller smører dem regelmessig, gjerne daglig - spesielt om vinteren, for å holde dem myke, og i tillegg en neglebåndskrem som har en peelende effekt.

Om du sliter med at neglelakken striper seg, kan du se i videoen hva du kan gjøre for å unngå dette.

LES OGSÅ:Vårens nydelige negletrender