(SIDE2): Våren er i anmarsj, og en fin måte å sette det hele i gang på er å sette friske farger på neglene.

Det er en enkel måte å oppdatere looken når du kanskje enda ikke er helt klar for å ikle deg pasteller og friske farger, og har lyst til å holde på de mørke tonene litt til - frem til det føles naturlig.

Essie har stått for negler under flere av de store moteshowene da trendene for vår og sommer ble vist frem. Blant annet fikset de neglene for modellene til Zac Posen, Jenny Packham, Alice + Olivia, Alexander Wang og DKNY.

Nye teksturer og teknikker

Denne sesongen er en jungel av teksturer, farger og teknikker som gjelder. Visningene for S/S 2015 viste mange tradisjonelle pastellfarger, som seg hør og bør om våren, men det var også flere nye teknikker å se. Etnisk inspirert mønster, ombré, folie og negativt rom er noen av disse, skriver Essie i en pressemeldig.

Av farger er det alt fra rødt, oransje, hvitt, beige og kalde pasteller som gjelder.

Generelt krever lyse manikyrer mer jobb. Man bør forberede ved å rydde i neglebånd som vanlig, deretter legge en underlakk som fyller rillene på neglene godt for så å legge lag på lag helt til fargen er mettet og ikke gjennomsiktig. Avsluttningsvis legges enten en matt eller en klar overlakk som gir ekstra hold.

Trendy ubalanse

Det er en trend som kalles «negativt rom» som merket selv har mest tro på i vår. Denne looken legges ved å påføre baselakk på hele neglen for deretter å legge farget neglelakk på noen felter av neglen, noe som skaper en «ubalanse» på neglen med tanke på hvordan man tradisjonelt bruker neglelakk.

Delpozo gjorde dette ved å lage små halvsirkler neders på neglen og holdt resten av neglen fri for farge.

Her kan du se bilder av neglene backstage:

Essie nye vårkolleksjon har fått navnet Flowerista, se den her:

Bildeserie

Bildeserie