(VIXEN): Christian Louboutin-skoene er ikoniske, men kjenner du egentlig historien bak skoene med den karakteristiske røde sålen? For 20 år siden falt Christian Louboutin for en neglelakk i den perfekte rødfargen. Det ble inspirasjonen til den ikoniske røde sålen som sitter på skoene alle kvinner drømmer om å ha i skohylla.

Nå hyller den franske motedesigneren lakken med en egen neglelakkolleksjon.

- Jeg ville skape en link mellom skoene mine og mitt neste eventyr. Den røde sålen er merkets DNA, og trekker du ut essensen ender du opp med fargen rød, sier Christian Louboutin til nettstedet Café Makeup.

Neglelakkolleksjonen består av hele 31 ulike farger delt inn i tre fargegrupper, The Pops, The Noris og The Nudes. Kolleksjonens stjerneprodukt er neglelakken Rouge Louboutin som har samme rødfarge som lakken som i sin tid inspirerte den røde sålen.

- Den røde sålen ble født som et resultat av den røde neglelakken. Nå gir jeg tilbake til neglene hva skoen tok fra de for mange år siden, sier han.

Men det er ikke bare neglene som skal lakkes – neglelakkolleksjonen er nemlig bare startskuddet for en lang rekke skjønnhetsprodukter fra Christian Louboutin Beauté.

Så gjenstår det å se om skjønnhetsserien kommer til Norge. Neglelakkolleksjonen er i salg fra august, og er tilgjengelig på varehus som Nordstrom, Saks, Sephora og Neiman Marcus, samt på Christian Louboutin-butikken i København og online på christianlouboutin.com (som per dags dato ikke shipper til Norge).

Har du prøvd neglelakkene fra Christian Louboutin Beauté, eller vet om andre steder som fører produktene? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under!