Gå til sidens hovedinnhold

Theron (39) stråler i ny kampanje for Dior

Vi får egentlig mer lyst til å være Charlize, enn å kjøpe parfymen.

(SIDE2): En av Hollwood vakreste og ikke minst elegante kvinner, Charlize Theron (39), stiller for andre gang opp for Dior og deres J'adore parfyme.

Hun har vært parfymens ansikts utad siden 2004, og nå har de kommet ut med en ny kampanje, hvor Theron stråler i sin gullfargede kreasjon som står i stil til parfymens flankong.

Selv Charlize, som til stadighet får ta på seg vakre designerkjoler, synes denne gullkjolen var noe for seg selv.

- Kjolen denne gangen - du kan se at den ligner på den jeg har hatt i de tidligere kampanjene, men det er noe spesielt med denne kjolen. Den har så vakre linjer, sier hun.

I reklamer vandrer hun gjennom «Hall of Mirrors» i Chateau de Versailles. Hun går gjennom et storslagent rom, og ser et silkeskjerf som henger ned fra taket, som hun klatrer opp.

Videoen ble sluppet for bare et døgn siden, og allerede har over 900.000 sett den på YouTube.

Representanter for Dior forteller at Theron nå har blitt en natulig assosiasjon til deres parfymer, og at hun er et perfekt valg fordi hun er en sterk, vellykket kvinne, og ikke bare det, hun er heller ikke under 30 som de fleste av disse frontfigurene.

Og ordene som Theron ytrer i reklamen, er ganske passende for dette budskapet:

«A new world, every hope is possible. The future is bright, the future is gold, the future is woman.»

Selv synes den Oscar-vinnende det er ironisk at alt dreier seg om 20-åringer om dagen.

- Jeg synes det er ironisk at vi har bygget en hel skjønnhetsverden rundt 20-åringer, når du ikke har noen anelse om hva livet handler om, sier hun til WWD.

Hun mener skjønnhet kommer fra det indre og ikke det ytre, og at visdom har mer å si enn fysisk skjønnhet.

- Det handler om å vokse og å føle seg selvsikker, og at man kjenner verdien man selv har - uten at det har noe med menn, eller andre ting, å gjøre. Jeg synes slikt er så vakkert å se, og jeg tror det er derfor mange sier at kvinner når toppen av livskvalitet i 40-årene.

Se videoen her:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken