Gå til sidens hovedinnhold

Slik beholder du sommergløden

Sjekk hvilke produkter som er et must for motebloggeren.

(SIDE2): Ferien er over for mange, men dersom du ennå ikke har lagt sydenturen bak deg eller ønsker å beholde sommergløden etter de få soldagene vi har igjen i august, så bør du lese videre.

Vi har fått motebloggeren Lene Orvik til å komme med sine beste skjønnhetstips til hud, føtter og hår, her ser du triksene hun bruker for å se bra ut i bikini.

Solbeskyttelse
Det er kjempeviktig med god solbeskyttelse både for kropp og lepper. Husk også å gi kroppen nok fuktighet når du kommer hjem fra stranden, slik du ikke flasser av med en gang du setter deg på flyet hjem.

Solkremen fra glo therapeutics har blitt min favoritt. Jeg sliter med soleksem på brystkassen, men med denne har jeg ikke vært plaget med det. Den inneholder ikke olje, har solfaktor 45, og er vannfast. I tillegg til å beskytte kroppen, er det også viktig å beskytte leppene. EOS og Burt´s bees er klare favoritter hos meg. EOS kommer med herlig sitronsmak. Og begge holder seg lenge på.

Få flere skjønnhetstips på Leneorvik.no


Føtter og hud
Babyfoot er absolutt å anbefale før man drar på ferie. Disse etterlater beina myke som babyføtter! Det tar mellom 7–14 dager før man ser resultater, så bruk den i god tid før du drar. Beina flasser veldig av under behandlingen, og det vil man jo helst unngå når man er på ferie. Body Bronzeren fra glominerals er superfin om man vil ha litt ekstra brunfarge og glød når man er på ferie. Det er som en bodylotion med farge, som går av når man dusjer. Body Glisten fra glominerals er en bodylotion med shimmer i, som er superfin å bruke om kveldene når man vil føle seg litt fresh.

Hår
Philip B har en rekke gode produkter til håret. Håret er viktig å pleie under sommerferie, både med god shampoo, balsam og hårkur.

En god shampoo, balsam og kur er viktig for å tilføre håret fuktighet under sydenferien. Kur håret hver eneste dag mens du er på tur, så du slipper å kommer hjem med tørt, flisete og slitt sydenhår. Jeg kan også anbefale saltvannssprayen til Philip B, om du ønsker beachlook når du er på stranden. Fukt håret litt før du sprayer i saltvannssprayen, og klipp håret opp med hendene. Sleng gjerne på en strandhatt også får du den perfekte sommerlooken.

Sjekk ut bloggen til Lene her.

Kommentarer til denne saken