Gå til sidens hovedinnhold

Metalliske lepper? Ja, takk!

Stjel sminken til Jessica Alba.

(SIDE2): Jessica Alba er av flere skjønnhetsmagasiner kåret til forrige ukes best sminkede, takket være sin glødende og glitrende look for Baby2Babay-gallaen som ble avholdt på lørdag.

Alba er som oftest trofast mot sin solbrune gyldne look, og dette er også en sminkestil som kler henne svært godt.

Det de fleste har bitt seg merke i er de metalliske, nærmest bronsefargede leppene, som utgjør prikken over i'en.

Brunaktige jordtoner er noen av de mest trendy fargene du kan ha på leppene denne vinteren, og trendsetter Alba er selvfølgelig med på trendene.

Slik kan du «stjele sminken» til Alba:

Det var makup-artist Monika Blunder som sminket Alba denne kvelden, og til Glamour forteller hun steg for steg hvordan hun gjorde det.

1. Spray en fuktighetsspray over hele ansiktet, og følg opp med en fuktighetskrem. Dette vil gi en fin glød til basen. Blunder la også en oppstrammende øyekrem rundt øyepartiet som hun masserte inn i huden.

2. Legg foundation. Her ble det brukt D&G Perfect Reveal Lifting Foundation. Hun la også en concealer under øynene.

3. På øynene la hun en som grunnlag en gylden kremøyenskygge fra Laura Mercier, som hun fulgte opp med skygger fra en øyenskyggepallett fra Tom Ford.

- Jeg brukte den brune tone i globallinjen, for å gi øyet mer dybde. Jeg mikset så to av de lysere fargene, og la dem innerst, for å lysne opp øyekrokene. Etter det la jeg noe av den bronsefarget skyggen på midten av lokket.

Legg så en metallisk, brun kajal langs den nedre vipperoten, og en våtliner på det øvre lokket. Denne kan du gjerne vippe litt utover og oppover.

Avslutt med mascara, og kanskje et par punktvipper i ytterkanten av øyet om du går for en skikkelig festlook.

4. Børst på litt solpudder - under kinnbena og langs hårfestet. Bruk også litt highlighter på toppen av kinnbena. En naturlig rosefarget blush på eplekinnene gir et friskere utseendet. Om du har en fet t-sone kan du lette et mattende pudder også her.

5. Avslutt med en metallisk, brunfarget leppestift. Her ble det bruk Youngblood sin leppestift i fargen Brown Sugar.

Kommentarer til denne saken