Gå til sidens hovedinnhold

Ti skjønne skjønnhetstips

Her er skjønnhetsforsettene for 2010.

(SIDE2): Det nye året, byr på nye muligheter – også på skjønnhetsfronten.

Den amerikanske utgaven av motemagasinet Vogue har satt opp en liste med ti skjønnhetsforsetter de oppfordrer sine lesere å følge.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Bruk øyekrem
Huden rundt øyene skal visstnok være fire ganger så tynn som huden ellers på kroppen, så det er ikke så merkelig at det ofte er her de første rynkene komme til syne. Ved å påføre øyekrem hver morgen og kveld får huden fuktighet, noe som kan hjelpe til i kampen mot runker, saggende hud og mørke ringer.

Rens sminkekostene
Den australske makeup artisten og gründer av sminkemerket Napoleon, Napoleon Perdis, anbefaler å rengjøre sminkekostene minst en dag i uken. Dette for å fjerne bakterier og gjøre kostene mer hygieniske.

Rens huden morgen og kveld
Å rense huden både morgen og kveld er svært viktig. PÅ kveilen får du fjernet skitt, olje og bakterier. På morgenen vil en ansiktsvask fjerne nattkremrester og gjør huden ren og klar for fuktighetskrem.

Kast gamle produkter
Makeup artisten Bobbi Brown anbefaler å kaste all sminke som er mer enn to år gammelt, eller de produktene du ikke har rørt de siste seks månedene.

Sjekk huden
Det australske magasinet anbefaler sine lesere å få for en hudsjekk for å utelukke kreft. Nå skal det sies at Australia er det landet som har den høyeste tilfallet av hudkreft, men om du soler deg mye om sommeren er det like aktuelt her i landet.

Bruk solbeskyttelse hver dag
Selv når det er overskyet bør du påføre en ansiktskrem med solbeskyttelse. Dette for å unngå for tidlig aldring. UVA strålene, som fører til at huden aldres tidligere, stråler nemlig gjennom vinduer og skyer.

Prøv en ny duft
Du har kanskje en signaturduft, men hvorfor ikke prøve noe nytt i år?

Få en ny frisyre
Frisk opp utseende med en ny frisyre. Les mer om trendene her: Slik blir vårens hårmote

Eksfolier
Fjern døde hudceller og få babymyk hud ved å exfoliere huden din regelmessig.

Prøv en ny neglelakk
Bruker du til stadighet den samme neglelakken? Hvorfor ikke prøve en ny farge og kjenn hvordan det føles?

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken