Gå til sidens hovedinnhold

Fem snarveier til et skjønnere liv

Å holde kroppen velstelt og i form kan være en heltidsjobb i seg selv. Her er noen snarveier som gjør det litt lettere.

(SIDE2): Spesielt i sommermånedene er fokuset på kropp og utseende stort. Hver en skavank blottlegges når bikinisesongen tar til, og mange bruker late sommerdager til å lese side opp og side ned med skjønnhetstips.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Det skal godt gjøres å rekke over alt, men hvis du er glad i å pleie kroppen og utseendet ditt kan du spare en del tid med Cosmopolitans smarte snarveier.

1. Selvbruning som tørker raskt
Smør eller spray på, og ta deretter i bruk hårføneren for å få det hele til å tørke raskere. Brunfargen skal etter sigende også vises raskere på denne måten. Hold føneren om lag 25 centimeter fra kroppen og sett den på middels varme.

2. Superrask make over
Er du ikke helt i støtet en dag, men skal ha et viktig møte eller en date? Gre håret og dra det bakover med en hårbøyle eller ha det i en lav hestehale. Pudre kinnene lett og påfør en gloss på leppene for å friske opp ansiktet, og ifør deg en dressjakke med fint snitt.

3. Unngå prøverommene
Omkretsen rundt nakken din er om lag halvparten av omkretsen rundt livet ditt. Vurderer du å kjøpe en skjorte eller en bukse kan du unngå å prøve plagget – og dermed spare tid – ved å holdeplagget i midjen og legge det rundt nakken. Er plagget stramt eller for løst vil det også være det når du tar det på deg skikkelig.

4. Ingenting å ha på deg?
Klassisk tidstyv. For å unngå unødvendig dveling foran klesskapet, tenk heller tilbake på sist du følte deg skikkelig vel i et antrekk – og ta på deg det. Skal du treffe de samme menneskene som sist du hadde på deg de klærne, kan du velge helsvart og klassisk. Det slår aldri feil sammen med et par høye hæler og festsminke.

5. Inn i en trang bukse
Tre dager før du tenker å ha på deg favorittbuksen din, så kutter du ned på saltet. Salt gjør at kroppen holder på vann, så unngå ferdigmiddager, potetgull og annen hurtigmat for å få knappen igjen.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken