(SIDE2): En av høsten og vinterens hotteste skotrender er snøresko med hæl, og moteikonene har virkelig kastet seg på den sporty trenden.

For selv om trenden tilsier at hælen skal være høy, gir i mange tilfeller snøreskoene en litt sporty look - ikke så ulik den typiske fjellskoen. Den gode nyheten for oss her hjemme er at skoen også finnes i kraftige utgaver, slik at de er perfekte også til kalde vinterdager.

Finn din favoritt i bildekarusellen nederst i saken!

Forskjellig stil
Men det er de mer elegante utgavene av skoen som gjør seg gjeldende for øyeblikket - i alle fall blant stilikonene.

En av dem som leder an er den australske stylisten Caroline Sieber. Hun har nemlig blitt observert med den trendy skomoten ved flere anledninger. Under moteuken i Paris bar hun blant annet et par semskede snøresko i kamel, og lekre gulldetaljer. Hun kombinerte skoene med en pudderfarget kjole, også denne med detaljer i blant annet gull.

Nygifte Kate Moss er kjent for å være med på å definere trendene, og det er liten tvil om at også hun liker den sexy skomoten. Hun er blitt observert med snøresko ved flere anledninger, gjerne i kombinasjon med trange jeans.

Men selv om mange velger sko med ankelhøyde, kommer trendskoen også i høy variant. Taylor Swift er en av dem som liker denne typen, og hun dukket opp i et par lekre knehøye sko da Roberto Cavalli viste sin siste kolleksjon under moteuken i Milano.

Victoria Beckham på sin side velger åpen tå når hun kler seg i snøresko. Kombinert med en kort olashorts, strikkegenser og skjerf er det liten tvil om at dette er et kontrastfylt antrekk.

(finn din favorittsko i bildekarusellen under bildet)

FINN DIN FAVORITTSKO HER:

3799