(SIDE2): Sko med attityde må de kalles. Hæler opp mot 15 centimeter kan få enhver kvinne til å svette - men de såkalte «strippehælene» har gjort sitt inntog i stjerneverdenen og blant hipster-jentene. Er det kult eller bare ufint? Stem til høyre!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stjernesko
Rihanna (20), Beyoncé Knowles (26) og Gwyneth Paltrow (35) er blant kjendisene som liker høyde på stilettene sine. De er ikke redde for å falle pladask - jo høyere jo bedre er mantraet. Og supersexy er skoene selvsagt også.

Rihanna kom på prateshow i knehøye stilettstøvler i frekt design - hun har uten tvil en skofetisj gående.

Dilla
Superstjerne Gwyneth Paltrow har skodilla som ingen andre stjerner, tidligere i år viste hun nettopp det. Da skiftet hun til hele sju forskjellige skyhøye hæler i løpet av fire dager. Alle var småfrekke, trendy og med enormt høy hæl. Gwyneth har det siste året anlagt en mye mer sexy stil enn vi tidligere har sett henne.

Les mer her: Fire dager - sju par sko

Støvletter
Beyoncé er kjent for sine sexy antrekk når hun opptrer på scenen - hvordan den dama klarer å danse sine svært aktive sceneshow i slike hæler er jo imponerende i seg selv.

De skyhøye lakkstøvlettene hennes er noen av skoene hun bruker på scenen og de er uten tvil inspirert av stripperhælene á la Julia Roberts i «Pretty Woman».

Les også: Nye sko, Kim?

Strippesko
Strippesko må sies å være noe for kvinner med en helt egen greie når det gjelder høye hæler. De ekte strippeskoene har gjerne en slags platåhæl foran og spikertynn hæl. Lakk hører med og gjerne gjennomsiktige elementer er viktige for designet. De kan være med og uten ankelrem, knelange eller med åpen-tå.

Sjekk ut nettstedet how cool for å se flere sko!

Om ikke stjernene omfavner de aller høyeste av strippehælene, så har flere av Hollywoods største stjerner strippet på film.

Les mer her: Her stripper stjernene

Side2 testet ut høyehælte sko en hel uke tidligere i vår - noen lover såler som gode for foten og gjør at man klarer å gå i dem dag ut og dag inn. Funket det?

Les saken her: En uke på høye hæler

517 Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!