Gå til sidens hovedinnhold

Skoledagboka er her

Skolestart nærmer seg, og fotballinteresserte barn kan sikre seg en skoledagbok full av fotballstoff om klubben de elsker!

Bøkene om Vålerenga, Fredrikstad, Brann, Lillestrøm og Strømsgodset er til salgs i år, og neste år følger forhåpentligvis resten av lagene etter. Målet er at hver eliteserieklubb skal ha sin egen skoledagbok med mye morsomt fottballstoff om klubben.

Fullspekket

Fotballdagboka retter seg først og fremst mot gutter og jenter mellom 8 og 15 år. Unge fotballfrelste vil finne alt de kan forvente av en skoledagbok og mye mer. Den er fullspekket med klubb-stoff, informasjon om spillerne, lagbilde, andre bilder, klubb- og supporterinformasjon, sanger, quiz, tester, egne treningssider og mer.

Fotballdagboka er ideelt forankret og reklamefri, og den kan i tillegg til å brukes som skoledagbok også benyttes som treningsdagbok og årbok. Den er forøvrig et yndet samleobjekt for alle fans som er interessert i norsk klubbfotball!

Bredt samarbeid

Idèmaker Stine Wærn i van Hoek as påpeker: ” Fotballdagboka er et resultat av nært samarbeid med klubbene. Den gir en flott mulighet til å bli enda bedre kjent med de forskjellige klubbene, spillerne og supportergjengene! I tillegg gir Fotballdagboka, vel så viktig, innblikk i klubbenes verdier og holdninger, Fair Play og MOT”.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis