Gå til sidens hovedinnhold

Fagerborgrevyen 2011: – Vi er best!

Fagerborgrevyen 2011, som i år har tittelen «Terningkast 6», satser som vanlig stort. – Vi sier bare at vi er best, og skal vise det på scenen, sier revysjef Rein Amundsen.

FAGERBORG: Den flere meter lange banneren med terningen som viser seks henger allerede synlig for alle som tar turen til den gamle skolen på Oslos vestkant.

– Terningkast 6 er litt sånn i ren Fagerborg-stil, en litt cocky og selvironisk tittel. Skal «embrace» at vi liksom er best, sier revysjef Rein Amundsen om årets skolerevy.

SE BILDENE: Forberedelser til Fagerborrevyen 2011: «Terningkast 6»

LES ALT OM SKOLEREVYENE I OSLO HER

Store forventninger

Fagerborgrevyen har et stor forventningspress etter at fjorårets revy «Cyberspace» og «Fantasia» fra 2009 begge fikk terningkast 6. Rein mener derfor valget om å kalle revyen nettopp det, falt helt naturlig.

– Siden vi har fått seksere de siste årene vil vi nå skape litt blest med å forhåndsdømme oss selv til terningkast 6, forklarer han.

Revysjefen mener bare det er morsomt om det blir feilinformasjon med denne tittelen, og på spørsmål om hva han tror terningen vil vise ønsker han ikke forhåndsdømme.

– Vi sørger for at alt rundt revyen skal fungere, så stoler vi på at instruktører og skuespillere gjør det som må til, sier han i det instruktør Sebastian Brynestad kommer inn i rommet og maser om en gjennomgang.

LES OGSÅ: Steinerrevyen 2011: Mindfvck skal «dope» publikum

Terningkast 6?

Sebastian og de andre bak Fagerborgrevyen har jobbet hardt for «killerteam». Likevel er de tilbakeholdne med hva publikum kan forvente.

– Man vil ikke avsløre for mye, men plakaten prater for seg selv. Vi går hardt ut, og er ute etter å lage det beste man kan lage en revy til, sier han og innrømmer at det er del av Fagerborg-kulturen å være litt cocky.

– Haha, godt sagt, kommenterer revysjefen fra sidelinja.

– Få med at han sa det da, legger Sebastian til.

Instruktøren lover humorfokus, og understreker at de skal underholde til beste karakter. De forventer en sekser.

– Men du kan sitere meg på at det blir den sterkeste 4’ern noen gang, roper Sebastian og ler i det han løper til nok en gjennomgang.

LES ALT OM SKOLEREVYENE I OSLO HER

Uten en tråd?

– Kan du gi oss en smakebit på hva vi får se i årets fagerborgrevy?

– Det jeg kan si er at vi har tatt en litt annen retning, og beveget oss vekk fra eventyrsettingen. Vi har hatt høyt fokus på humor, og går litt utenfor den vanlige røde tråden, forklarer Rein, og legger til;

– Å følge en rød tråd blir litt som å måtte lage en sang på rim, og tvinges til å følge det.

En annen stikker plutselig hodet inn og spør;

– Hvor er journalisten fra?

– Fra Lokalavisen Frogner.

– Å, så bra, da blir farmor glad.

Det blir hun sikkert. Kanskje hun også vil være blant publikum når Fagerborgrevyen 2011 – Terningkast 6 har première onsdag 5. januar kl. 19.

LES OGSÅ: Steinerrevyen 2011: Mindfvck skal «dope» publikum

LES ALT OM SKOLEREVYENE I OSLO HER

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?