Gå til sidens hovedinnhold

Ikke helt som en drøm

Eli Hagen får gjennomgå i en noe ujevn kveld under Stovnerrevyen 2011.

Stovner: Etter ett års fravær og mye motgang, skulle Stovnerervyen endelig vise hva de var gode for med forestillingen «Am I dreamin’».

Del

Eli Hagen, spilt av Sabrije Avidji, åpner ballet og stjeler drømmesteinen som kontrollerer drømmene til alle folk i Norge. Deretter kastes vi ut i en springende førsteakt med sketsjer om premierenerver, VM, Jehovas Vitner, og Wikileaks.

LES ANMELDELSER AV OSLOS SKOLEREVYER HER!

Zeeshan skinner

Det tar ikke lang tid før man blir oppmerksom på skuespiller Zeeshan Elahi Aziz sin innsats på scenen. Med morsom mimikk, innlevelse og masser av sjarm holder han trykket oppe i det som ellers ville vært en ganske laber oppstart.

Også de andre skuespillerne oser vilje og spilleglede, men med uforløste enkeltnumre, en rød tråd som blir noe søkt og famlende danseinnslag, blir første akt heller ujevn.

Wikileaks

Av høydepunkter bandleder Magne Håheims gitarnummer trekkes fram: hans mimikk er ubetalelig. Nummerne «Forviklinger i klesskapet» og Wikileaks er også god underholdning.

SE STOR BILDESERIE FRA REVYEN HER!

Callcenter-helvete

Andre akt starter mye mer offensivt. Zeeshan underholder som kaffeslurpende skravlekjerring.

I innslaget «Callcenter helvete» slås latterdørene opp på vidt gap med morsomme imitasjoner av både Lady Gaga og Stella Mwangi. Bandet imponerer med en finfin cover av U2s Beautiful day og Stian Ehi Jensen synger seg rett inn i publikums hjerte med låta "Just a dream".

Hårkåt frisør

The Get-man og Titantic-innslagene er poengterte og underholdende, men dessverre gjør blant annet sketsjenee om en hårkåt frisør og en fødsel i baksetet sitt til at også andre akt varierer veldig.


Avslutningen er også noe svak, selv om ideen om å gjøre en rettsak i fotballregi i utgangspunktet er god.

Alt i alt er det tydelig at både skuespillere, band og instruktører har jobbet hardt med årets Stovnerrevy, selv om ikke alle innslagene treffer blink. Stovnerrevyen har uansett vist Groruddalen at de defininivt bør holde på en revytradisjon.

LES ALT OM SKOLEREVY i OSLO HER!

LES AKTIV I OSLOS SIN REVYGUIDE HER!

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted