Gå til sidens hovedinnhold

Lever opp til "Terningkast 6"

Kall dem gjerne arrogante, men fy søren de hadde jo rett!

Fagerborg: Det er tydelig at revyene utvikler seg i takt med teknologien. Ting handler ikke lenger bare om det som foregår på scenen, og man kunne tro at det var synd, men det gjaldt ikke for Fagerborgrevyen "Terningkast 6"

LES OGSÅ: Fagerborgrevyen ranet før premieren

Se bildene fra revyen her

Setter standaren

Med litt forsinkelser, dog med god grunn, kom endelig revyen i gang med et sprekt og friskt åpningsnummer til melodien "its my life" av Jon Bon Jovi, etterfulgt av revypappa-sketsjen hvor powerpoint blir brukt som et virkemiddel og setter standaren på hvordan kvelden blir.

Latter og illusjoner

Latteren sitter løst i det du seiler deg gjennom Wikileaks, frognerfruer, superhelter og en meget spesiell RLE-time.

Men det store høydepunktet kommer med det spektakulære " schizofrene dansenummer". Koreografens geniale bruk av black light og det faktum at halvparten av danserne hadde hvite overdeler og den andre hadde hvite underdeler, gjorde dette nummeret til en illusjonistisk høydare.

LES OGSÅ: Fagerborgrevyen 2011: – Vi er best!

Musikere i toppskiktet

Man håper og tror at andre akt vil vise seg å toppe første, og neimen svikter de ei. Fagerborgrevyen har nemlig et band. Et skikkelig bra band, og her må vi bare få trekke ut trompetistene Eivind Hannisdal og Audun Lorentzen, som bidro sterkt til å løfte revyen nærmere en sekser jo mer de spilte.

ALT OM ÅRETS SKOLEREVYER I OSLO HER

Holder masken

Nytt i år var blant annet den noe ukjente filmen "Ramadavatar, hvor alt skjedde på skjermen og ikke på scenen. Filmen var original og godt utført, morsom og med et herlig sluttpoeng.

Vi får også et gjensyn med de tre programlederne fra det om diskuterte programmet Trekant som har en liten moralvise til oss. Det er fine her, som også går igjennom hele forestillingen er at alle holder seg i karakter hele tiden, selv om de ikke er i fokus der og da, noe som gir et mer troverdig helhetsinntrykk.

Geniale Skolmen

En av veteranene på scenen er Emilie Skolmen, som på ingen måte mistrives på scenen. Høydepunktet kommer da hun spiller seg selv i "revyskuespiller, kvinne og personlighet". Her lærer vi at Skolmen rett og slett er perfekt (og meget beskjeden), godt backet opp av hele sin familie, som ikke kan få sagt nok hvor mye av et unikum deres kjære godjente er. Og alt med Skolmens stemme. Det er en genistrek.

Forventet gode

Som tidligere Fagerborg-revyer spilte de også her på sitt eget rykte av å være pene, rike, kjente, lovende, intelligente, og som alltid er de glad i å sparke nedover i kjent stil. Vi kjøper det denne gangen også på grunn av god og tydelig vokal, forventet god dans, og la oss ikke glemme en ekstremt god gjennomføring da en meget skremmende ransepisode oppstod i forkant av premieren.

Vi takker og bukker.

Vi følger skolerevyene i Oslo. Klikk her for å lese alle sakene om skolerevy!

Se Aktiv i Oslo sin guide til skoerevyene her

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter