Gå til sidens hovedinnhold

- «Skrik» blir TV-serie

MTV har hyret inn mennene bak de populære filmene.

(SIDE2): De uhyre populære «Skrik»-filmene har skremt mange siden den aller første kom ut i 1996. Nå ryktes det om at en oppfølger i form av en TV-serie er på trappene og det er MTV som skal stå bak planene.

Det er The Hollywoodreporter.com som melder dette etter at en kilde skal ha uttalt at MTV holder på å utvikle en serie som skal være bygget på Wes Craven og Kevin Williamsons skrekk-franchise.

Det er usikkert hvilke roller regissør, Craven, og manusfofatter, Williamson, vil ha, men det skrives at de tidligere MTV-sjefene Tony DiSanto, som har vært med på å utvikle blant annet «The Hills», «Teen Wolf» og «Teen Mom», samt Liz Gateley er med på prosjektet.

2 milliarder kroner
Mange kjente skuespillere har vært med i «Skrik»-filmene, som til dags dato utgjør fire. Den siste kom ut i 2011 og både Neve Campbell, som spiller hovedrolleinnehaver Sidney Prescott, samt Corutney Cox og David Arquette har vært med i alle fire filmene.

Franchisen skal ha tjent mer enn 2 milliarder kroner - så det er kanskje ikke overraksende at man nå ønsker å gjøre et forsøk på å innkassere enda mer kronasjer ved å skremme vettet av folk.

I den siste filmen har Sidney gitt ut en selvhjelpsbok og blitt en berømt person. Woodsboro er blant stoppestedene på bokturneen, og her møter hun Dewey (Arquette) og Gale (Cox), kusinen Jill (Emma Roberts) og tanten Kate (Mary McDonnell).

Og snart slår morderen bak skrikmasken til igjen.

SE KLIPP FRA DEN SISTE FILMEN HER:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken