1. The Millennium Prayer, Cliff Richard (1999)

Denne tar kaka. Garantert oppkast før du er et minutt inne i grusomhetene. «Fader vår» satt til «Auld Lang Syne». Så jævlig at EMI nektet å gi den ut.

HTML EMBED

2. Candle In The Wind 1997, Elton John (1997)

Opprinnelig en hyllest til Marilyn Monroe. Men denne grusomme versjonen er omtekstet og sørger over avdøde prinsesse Diana. Et sentimentalt tåketeppe.

HTML EMBED

3. (Everything I Do) I Do It For You, Bryan Adams (1991)

Ble brukt i Kevin Costners Robin Hood-film fra 1991 og toppet de britiske singlelistene i 16 uker. Et mirakel når man tenker på at låten er helt flat, endeløst lang og aldri går noen steder.

HTML EMBED

4. Earth Song, Michael Jackson (1995)

Ikke bare en oversukret, kvelende sentimental kalkun, men også sangen som henviste The Beatles’ «Free As A Bird» til 2. plass i England.

HTML EMBED

5. Long Haired Lover From Liverpool, Little Jimmy Osmond (1972)

Engelskmenn er rare. En ting er at de elsket Donny Osmond, men at 9 år gamle lillebror Jimmy skulle eie julemarkedet i 1972 og selge 1 million eksemplarer av dette skrangletrollet av en ditty, ubegripelig ...

HTML EMBED

6. I Will Always Love You, Whitney Houston (1992)

Hun sang den til Kevin Costner (en forbrytelse i seg selv) i den ufrivillig komiske filmen «The Bodyguard». Mange tror dette er originalen. Dessverre.

HTML EMBED

7. Back Home, England World Cup Squad (1970)

Hete i knollen etter VM-seieren i 1966 dro England til Mexico for å forsvare tittelen. Det gikk på snørra mot Tyskland. Antagelig fordi laget slet med ettervirkningene av denne sangen som de spilte inn før de dro. Kanskje den verste fotballsangen ever.

HTML EMBED

8. We All Stand Together, Paul McCartney (1983)

En tegneseriesang så dårlig sydd sammen at hele stasen rakner før den er halvveis. Paul i duett med et froskekor. Vi sier ikke mer.

HTML EMBED

9. We Are The World, USA For Africa (1985)

Kanskje den største stabelen klisjeer – både i tekst og tone – som noensinne er plassert på en plate. 47 kjente artister synger tre ord hver, og refrenget er som en giftnål rett i lillehjernen.

HTML EMBED

10. MacArthur Park, Richard Harris (1968)

Drøyt syv minutters pretensiøs lidelse, Richard Harris hulker/snakker/synger en tekst belemret med grusomme metaforer om en tapt kakeoppskrift, det hele plassert i et slitsomt flo- og fjære-arrangement som overhodet ikke henger sammen. Fryktelig.

HTML EMBED