(SIDE2): En av sommerens aller heteste trender er dyreprint, og skal du virkelig følge moten er sko med slangeskinn et absolutt «must».

Side2 spår at dette blir en stor trend både til sommeren og til høsten, og vi skal ikke se langt for å forstå at den dyriske trenden allerede begynner å få fotfeste.

Finn dine favoritter lengre ned i saken!

Moteprinsessen
Prinsesse Madeleine (28) ble nemlig observert med slangeskinnspumps, da hun for første gang siden bruddet med sin tidligere forlovede Jonas Bergstrøm (31), viste seg i offentlig sammenheng.

Prinsessen er tilbake i Sverige for å feire sin storesøster, prinsesse Victoria (32), som gifter seg med sin Daniel Westling (36) førstkommende lørdag. Dette går selvfølgelig ikke ubemerket hen, og en hel verden følger nøye med på hver steg den vakre prinsessen tar.

Les hele saken her: Madde viste seg for første gang

Inspirert av sine USA-turer?
Prinsesse Madeleine har den siste tiden oppholdt seg i USA, og det er mulig hun har kjøpt de trendy slangeskinnspumpsene der.

Her ser det nemlig ut til at mønsteret allerede har fått fotfeste, og mange kjendiser har allerede blitt observert med slangeskinnsko dette året.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Rocka kjoler
Men det er ikke bare skotøyet som kan ha det aktuelle mønsteret. Vesker i slangeskinn har lenge vært en tend, men nå kan man også kle seg i mønsteret.

På den røde løperen har slangeskinnsinspirerte kjoler dukket opp. Dette gir et noe rocka uttrykk, og både supermodell Naomi Campbell, skuespiller Naomi Harris og modellen Lily Cole har falt for de spesielle kjolene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Favoritter
Her i Norge er det selvfølgelig mulig å få tak i trendy slangeskinnsko. Den gledelige nyheten er at denne moten også holder seg til høsten.

Side2 har plukket ut tre av sine favoritter i slangeskinn, og de kan du se under.

(bildekarusell under bildet)

SE KJENDISER MED SLANGEMØNSTER:

3403